Голф 4 1.8 20v Дебитомер - цена?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Голф 4 1.8 20v Дебитомер - цена?

Мнениеот GARTNER » Пон 15 окт 2007 15:38

Някои знаели каква е цената на дебитомера за голф-4 1.8 20v днес ходих до сервиза на бош и констатираха че не ми работи дебитомера сложихами за тест нов дебитомер самоче от дизелова г-4 и колата имаше корена разлика в вървенето след като ми върнаха моя проблема пак се появи интересуваме ако някои е сменял да каже цената :?

catatonia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот catatonia » Пон 15 окт 2007 16:55

Сменях на същата кола преди месец и ми излезе около 200 лв.

Потребителски аватар
afferra
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф-4 дебитомер

Мнениеот afferra » Пон 15 окт 2007 18:08

250 със качването на компютъра.
В Юнитрейд е 420, но даващ стария, взимаш новия и пак излиза толкова, но все пак е с 2 години гаранция(2, ако не се лъжа)
и аз преди месец го смених. Но го смени задължително

И задължително сложи оригинален бош дебитомер, щото сложих първо менте, та после едно че не се оправи, а и едвам го върнах.

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пон 15 окт 2007 19:17

Днес като се пребирах от работа проверих в един магазин и ми казаха ако върна стария цената е 230лв. но проблема е че май моя не е оригинален няма никъде щампа на vw и това ме притеснява.Като се пребрах звънях в един друг магазин и ми казаха за БОШ-280лв. с доставка нов.
И другия ми въпрос е може ли тъка да се кара колата защтото ми се налага да пътувам до Турция в Петък?????Благодаря предварително на всички които вземат отнушение :? :?

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пон 15 окт 2007 21:29

Чак сега забелязах че марката на дебитомера е с марка PIERBURG-не мога да разбера дали е оригинален или е сменян :?

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 15 окт 2007 21:33

ceci_rohe написа:Чак сега забелязах че марката на дебитомера е с марка PIERBURG-не мога да разбера дали е оригинален или е сменян :?

Има ли оригинален номер на него?
Напиши всичко,което пише по него и ще ти кажа кой е оригиланият номер,ако го има сред написаните.

Без дебитомер колата работи в авариен режим,харчи повече,не върви както си трябва и мисля,че ограничителят реже оборотите на по-долна граница.

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Пон 15 окт 2007 21:41

andro_ написа:харчи повече

или по-малко
:lol:

Потребителски аватар
afferra
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот afferra » Пон 15 окт 2007 22:37

ceci_rohe написа:Днес като се пребирах от работа проверих в един магазин и ми казаха ако върна стария цената е 230лв. но проблема е че май моя не е оригинален няма никъде щампа на vw и това ме притеснява.Като се пребрах звънях в един друг магазин и ми казаха за БОШ-280лв. с доставка нов.
И другия ми въпрос е може ли тъка да се кара колата защтото ми се налага да пътувам до Турция в Петък?????Благодаря предварително на всички които вземат отнушение :? :?

Не си е работа да караш без изправен дебитомер. Ще стигнеш и ще се върнеш, но ни изпреварването ти ще е като хората, а понякога се налага да е. Нито ще може да се форсира както трябва. КАра се, ама не си е работа. Иначе го изключваш от буксата и караш без него, ама колата върви малко по добре, ама пак си е зле.

Отивай в Юнитрейд и го сменяй, какво го мислиш толкова
Дали ще е 20 - 30 лева в плюс ил ив минус все тая.
Аз докато разбера че едебитомер един месец се видех в приключение, ама буквално, та да видиш като видях че е той как си го купих и си свирках. За пръв път да дам пари за някъф чарколяк и да ми е весело.
Би трябвало(поне при мен беше така) гасне когато си иска и палеше супер трудно, горкият стартер, големи приятели станахме.

Щампа на Фолксваген няма, има номер по него. както има и по бош. Оригиналният ти дебитомер е бош.

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пон 15 окт 2007 23:12

andro_ написа:
ceci_rohe написа:Чак сега забелязах че марката на дебитомера е с марка PIERBURG-не мога да разбера дали е оригинален или е сменян :?

Има ли оригинален номер на него?
Напиши всичко,което пише по него и ще ти кажа кой е оригиланият номер,ако го има сред написаните.

Без дебитомер колата работи в авариен режим,харчи повече,не върви както си трябва и мисля,че ограничителят реже оборотите на по-долна граница.

PIERBURG 7. 22684. 07 >PBT -GF30< 11240576.S1 ТОВА е което виждам на него :?

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Чет 18 окт 2007 8:33

Благодая на всички за помощта смених дебитомера и колата заработи като часовник.Дебитомера го взех и на добра цена-198лв.БОШ от познат дадох парите с кеф сега сам доволен от работата на колата и утре тръгвам с кеф за Турция.И Още веднаш благодаря на всички да сте живи и здрави :bowdown :bowdown :bowdown :да: :да: :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”