Голф 4 1.8 20v Дебитомер - цена?
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 4 1.8 20v Дебитомер - цена?
Някои знаели каква е цената на дебитомера за голф-4 1.8 20v днес ходих до сервиза на бош и констатираха че не ми работи дебитомера сложихами за тест нов дебитомер самоче от дизелова г-4 и колата имаше корена разлика в вървенето след като ми върнаха моя проблема пак се появи интересуваме ако някои е сменял да каже цената :?
Re: Голф-4 дебитомер
250 със качването на компютъра.
В Юнитрейд е 420, но даващ стария, взимаш новия и пак излиза толкова, но все пак е с 2 години гаранция(2, ако не се лъжа)
и аз преди месец го смених. Но го смени задължително
И задължително сложи оригинален бош дебитомер, щото сложих първо менте, та после едно че не се оправи, а и едвам го върнах.
В Юнитрейд е 420, но даващ стария, взимаш новия и пак излиза толкова, но все пак е с 2 години гаранция(2, ако не се лъжа)
и аз преди месец го смених. Но го смени задължително
И задължително сложи оригинален бош дебитомер, щото сложих първо менте, та после едно че не се оправи, а и едвам го върнах.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес като се пребирах от работа проверих в един магазин и ми казаха ако върна стария цената е 230лв. но проблема е че май моя не е оригинален няма никъде щампа на vw и това ме притеснява.Като се пребрах звънях в един друг магазин и ми казаха за БОШ-280лв. с доставка нов.
И другия ми въпрос е може ли тъка да се кара колата защтото ми се налага да пътувам до Турция в Петък?????Благодаря предварително на всички които вземат отнушение

И другия ми въпрос е може ли тъка да се кара колата защтото ми се налага да пътувам до Турция в Петък?????Благодаря предварително на всички които вземат отнушение

-
- Автомобил:
- Двигател:
ceci_rohe написа:Чак сега забелязах че марката на дебитомера е с марка PIERBURG-не мога да разбера дали е оригинален или е сменян
Има ли оригинален номер на него?
Напиши всичко,което пише по него и ще ти кажа кой е оригиланият номер,ако го има сред написаните.
Без дебитомер колата работи в авариен режим,харчи повече,не върви както си трябва и мисля,че ограничителят реже оборотите на по-долна граница.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ceci_rohe написа:Днес като се пребирах от работа проверих в един магазин и ми казаха ако върна стария цената е 230лв. но проблема е че май моя не е оригинален няма никъде щампа на vw и това ме притеснява.Като се пребрах звънях в един друг магазин и ми казаха за БОШ-280лв. с доставка нов.
И другия ми въпрос е може ли тъка да се кара колата защтото ми се налага да пътувам до Турция в Петък?????Благодаря предварително на всички които вземат отнушение![]()
Не си е работа да караш без изправен дебитомер. Ще стигнеш и ще се върнеш, но ни изпреварването ти ще е като хората, а понякога се налага да е. Нито ще може да се форсира както трябва. КАра се, ама не си е работа. Иначе го изключваш от буксата и караш без него, ама колата върви малко по добре, ама пак си е зле.
Отивай в Юнитрейд и го сменяй, какво го мислиш толкова
Дали ще е 20 - 30 лева в плюс ил ив минус все тая.
Аз докато разбера че едебитомер един месец се видех в приключение, ама буквално, та да видиш като видях че е той как си го купих и си свирках. За пръв път да дам пари за някъф чарколяк и да ми е весело.
Би трябвало(поне при мен беше така) гасне когато си иска и палеше супер трудно, горкият стартер, големи приятели станахме.
Щампа на Фолксваген няма, има номер по него. както има и по бош. Оригиналният ти дебитомер е бош.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
andro_ написа:ceci_rohe написа:Чак сега забелязах че марката на дебитомера е с марка PIERBURG-не мога да разбера дали е оригинален или е сменян
Има ли оригинален номер на него?
Напиши всичко,което пише по него и ще ти кажа кой е оригиланият номер,ако го има сред написаните.
Без дебитомер колата работи в авариен режим,харчи повече,не върви както си трябва и мисля,че ограничителят реже оборотите на по-долна граница.
PIERBURG 7. 22684. 07 >PBT -GF30< 11240576.S1 ТОВА е което виждам на него

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”