Ако искате може някой път да се съберем тук в Казанлък ,да дойдете Заралиите и Габровците да се съберем повечко хора ,има едно подходящо пиянско заведение с голям паркинг и е еФтинко......!
didkoltd написа:Ако искате може някой път да се съберем тук в Казанлък ,да дойдете Заралиите и Габровците да се съберем повечко хора ,има едно подходящо пиянско заведение с голям паркинг и е еФтинко......!
BORISLAV_BINEV написа:аиде неска само да е в стз 4е съм навил още 2-ма 3-ма 4овка да доидат на зарата в 15 4аса даите този път да напраим среща аиде 15 4асът аз съм там !!!
Браво пичове ,като чета колко хора се канят да доидат на срещата , а ви видях колко бяхте на зарата ,по това време протече и среща на пежо клуб ,нема да казвам колко човека бяхме , идеше ми да седна при вас.Всяка неделя ли се събирате?
ribara написа:Браво пичове ,като чета колко хора се канят да доидат на срещата , а ви видях колко бяхте на зарата ,по това време протече и среща на пежо клуб ,нема да казвам колко човека бяхме , идеше ми да седна при вас.Всяка неделя ли се събирате?
да бе и аз пак неможах да дойда - ама некав колега с сива джета ми изскочи на жельо диманов и после от светофара се засили надолу покрай орфей - явно бързаше за срещата