Махане на средното гърне
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Махане на средното гърне
Понеже днес ми се проби средното гърне и се чудя ако го заменя само с тръба какви ще са последствията,чувал че е възможно да се "изсуши" мотора по този начин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"изсуши" занчи, че газовете от двигателя се изтеглят много бързо , по принцип, системата заводско е направена така че да има налягане на обратно т.е. да задържа малко газовете в двигателя, като се изсущи може да се повреди по простата причина че тва налягане на обратно го няма и мотора е "сух"
GTI, не мисля че ще има проблем.....
GTI, не мисля че ще има проблем.....
- Bojo
- Автомобил:
- Двигател:

Аз да питам само- целта на изпускателната система не е ли колкото може по-бързо за се отведат изгорелите-недоизгорели газове вън от двигателя, така че прясна горивна смес да постъпи в цилиндрите и да не се смесва по възможност с отработилите газове? И как точно ще се порведи? И как изсъхва мотора?
Не се заяждам- интересно ми е
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
gti,аз сам напално за ... така карам ве4е 2 години ... оскубал сам си4ко махнал сам катализатора и на негово место траба (дебелостенна)
, махнал сам и средното и на негово място пак дебелостенна , махнал сам задното и на негово место сам сложил преходно (демек в него има траба с дупки и около нея вата да е по платен звука) и много ме радва как се разцепва
говориха ми такива специалисти 4е се изсушавал мотора , после аз питах тука там и ми викат даваи си газ много по добре и е така 

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Re: !
Sachko написа:gti,аз сам напално за ... така карам ве4е 2 години ... оскубал сам си4ко махнал сам катализатора и на негово место траба (дебелостенна), махнал сам и средното и на негово място пак дебелостенна , махнал сам задното и на негово место сам сложил преходно (демек в него има траба с дупки и около нея вата да е по платен звука) и много ме радва как се разцепва
говориха ми такива специалисти 4е се изсушавал мотора , после аз питах тука там и ми викат даваи си газ много по добре и е така
Eвалаааа треа да има повече такива диваци
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf 3 1.8 написа:Sachko написа:gti,аз сам напално за ... така карам ве4е 2 години ... оскубал сам си4ко махнал сам катализатора и на негово место траба (дебелостенна), махнал сам и средното и на негово място пак дебелостенна , махнал сам задното и на негово место сам сложил преходно (демек в него има траба с дупки и около нея вата да е по платен звука) и много ме радва как се разцепва
Eвалаааа треа да има повече такива диваци
Не ми става ясно кое те кара да ме определяш като дивак ...

popeye написа:http://emk-33.com/viewtopic.php?t=1717
Ми ти кфо искаш да напишат в тоя форум

- popeye
- Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
- Двигател: AMX 193hp 2771cc
- Контакти:
popeye написа:http://emk-33.com/viewtopic.php?t=1717
Ми ти кфо искаш да напишат в тоя форуми аз ако продавам гърнета и аз така ще пиша
даже и други неща може да измисля
![]()
работата е там че пише самата истина
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
popeye написа:popeye написа:http://emk-33.com/viewtopic.php?t=1717
Ми ти кфо искаш да напишат в тоя форуми аз ако продавам гърнета и аз така ще пиша
даже и други неща може да измисля
работата е там че пише самата истина
Ми щом мислиш така