Дребно въпросче, ама ме гложди...

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dmitko
Автомобил: Tiguan II 4Motion
Двигател: CZEA 2016

Дребно въпросче, ама ме гложди...

Мнениеот dmitko » Чет 11 авг 2005 10:07

Вчера като си отварях капака на двигателя видях, че ми е изпаднала капачката на левия фар /една черна пластмасова с гумено уплътнение, която закрива отзад цоклите на крушките/. Ейи един час не мога да я върна обратно :banghead: , не влиза и невлиза, даже я счупих, залепих и пак не става :evil: . Като огледах обстойно ми се струва, че не може и да влезе /3мм не достигат за да щракне/, същата на другия фар е както си трябва.
Някой има ли идея дали двете капачки са еднакви /лява и дясна/, щото почвам да си мисля, че някога са ми сложили различна и тя едвам се крепи? А забравих - пасата е B4.

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Чет 11 авг 2005 13:32

Тя може да влезе само по един начин-има положение при което влиза,и после се заключва на около четвърт оборот по часовниковата стрелка.

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Пет 12 авг 2005 12:01

незнам за твоята капачка братле, но за смяна на предните габаритите за Passat V ми трябва висше образование :deal
Неможах да се справя и ходих в Юнитрейд там за две крушки, които обикновенно струват по 50 ст. там ме изръсиха с 20 лв. със смяната Shocked е тва ако не е обир, какво е?!?

Върни се в “Passat”