чипосах си днес колата-първи впечатления
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
чипосах си днес колата-първи впечатления
препрограмираха ми чипа и вече колата е 115к.с +40нютона на метър.вече го няма замислянето и върви с по малко подаване на газ.много съм доволен .прекъсвача ми е вече на 7000 об-мин.сега остава само да засека разхода.по принцип го дават че трябва да падне с 5%.на максимална скорост още не съм го пробвал ,но като се има прдвид ,че преди чукаше прекъсвача на 210 -по нанадолнище ,мисля че не би трябвало да имам уплакване.но маи ще изчакам ,че сложих зимните гуми
а на тях им дават до -190

Re: чипосах си днес колата-първи впечатления
kamus11 написа:препрограмираха ми чипа и вече колата е к115.с +40нютона на метър.вече го няма замислянето и върви с по малко подаване на газ.много съм доволен .прекъсвача ми е вече на 7000 об-мин.сега остава само да засека разхода.по принцип го дават че трябва да падне с 5%.на максимална скорост още не съм го пробвал ,но като се има прдвид ,че преди чукаше прекъсвача на 210 -по нанадолнище ,мисля че не би трябвало да имам уплакване.но маи ще изчакам ,че сложих зимните гумиа на тях им дават до -190

Да не върви в комплект с турбина

Това нютон метрите за нищо ги нямате.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Не ми се сърди колега ама май са те пратили за зелен хайверец с тия кончета,трябва да черпиш ако е качила и 7-8 коня твоя атмосферен мотор ама да цитираш такива цифри без колата ти да е минала диностенд звучи несериозно и ако и малко понятие си имаш от термина въртящ/усукващ момент то не би въобще отварял въпрос за 40те.
Някои хора се разболяват от внушение други оздравяват,прецени ти от кои си
- Popov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чипа си е чип!

Re: Чипа си е чип!
Popov написа:mhihi Kokoo май ти не си запознат с нютоните!

- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи, това дават хората като спецификации .естествено ,че не знам с точност колко са ,но определено има разлика във вървежа.не е внушение .колата я карам вече 80000 и я познавам добреDanny boy написа:Не ми се сърди колега ама май са те пратили за зелен хайверец с тия кончета,трябва да черпиш ако е качила и 7-8 коня твоя атмосферен мотор ама да цитираш такива цифри без колата ти да е минала диностенд звучи несериозно и ако и малко понятие си имаш от термина въртящ/усукващ момент то не би въобще отварял въпрос за 40те.
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: i
в атб-тунинг ми го сложиха-чипа деivan tsvetkov написа:в кои сервиз го опраиха? и замислянето от 1 кам 2 ли ве6е?

- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: чипосах си днес колата-първи впечатления
по каталог съм 101 к.с .и 140 нютона.сега съм + (мин.7к.с. мах.14к.с.) и +(мин.25 мах.40 нютона)Kokoo написа:kamus11 написа:препрограмираха ми чипа и вече колата е к115.с +40нютона на метър.вече го няма замислянето и върви с по малко подаване на газ.много съм доволен .прекъсвача ми е вече на 7000 об-мин.сега остава само да засека разхода.по принцип го дават че трябва да падне с 5%.на максимална скорост още не съм го пробвал ,но като се има прдвид ,че преди чукаше прекъсвача на 210 -по нанадолнище ,мисля че не би трябвало да имам уплакване.но маи ще изчакам ,че сложих зимните гумиа на тях им дават до -190
Това от Чипа .
Да не върви в комплект с турбина![]()
![]()
Това нютон метрите за нищо ги нямате.