Ауто плюс - впечатления

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 26 ное 2006 15:57

Аз пък съм с доста такива от Метро за 1.50 комплекта - и досега :drive 8) :D :да:

Потребителски аватар
Nachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nachev » Чет 30 ное 2006 2:46

веселин написа:Аз пък съм с доста такива от Метро за 1.50 комплекта - и досега :drive 8) :D :да:

Да не ти се случва, ама от един такъв 5 Ампера ми се запали ключа за превключване газ-бензин.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Ауто плюс - впечатления

Мнениеот silent » Пет 19 окт 2007 18:12

Предварително казвам на ФАКТОРИТЕ ако искат да трият заключват местят темата на мен ми дреме ...щото съм бесен на тия...
От ден на ден все по скъпи и все по калпави части....
Първо почнахме с втулки на носачи...майната му прежалих ги че я изкарат година я не...поне лесно се сменят...
После бяха пластмасовите фланци....те и толкова не държат 6 месеца е постижение....ми и тях прежалихме напрайхме оборот на вносителя...
После беше лагер на съединителя от тях .... убав лъскав Закс -марков 40+кинта ...продавача се кле в него....година по късно сега ми пили нервната система и слуха....хеле като си помисля за чанча по смяната му....съвсем се нервирам И последното което ме довърши вбеси и накара да пиша това което четете е жило за километраж ... прясно от вчера на топ цената от 27+ лева....свири като дунавски оркестър... това просто не е нормално ......не се напечелиха не се наядоха да им......пфуу.... мамка му..........
Просто избягвайте да купувате от там...търсете някакви алтернативи...какви не знам....тъй като и аз не знам вече от къде да купувам каквото и да е било.... това е от мен...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 19 окт 2007 18:16

от аутоплюс имам 2 неработещи термостата, едно скъсано на 300км жило за съединител, прокапала тръбичка за задна чистачка, 4 бош фалшиви свещи /изкараха 1000км/....термостатите не искаха да си ги вземат, а другото не съм и пробвал...просто ме загубиха като клиент...

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 19 окт 2007 18:17

и аз не съм възхитен от тях особенно местния клон :roll:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Ауто плюс все по-голям минус за нас...

Мнениеот Vlad777 » Пет 19 окт 2007 18:19

silent написа:Предварително казвам на ФАКТОРИТЕ ако искат да трият заключват местят темата на мен ми дреме ...

Що да трием! хубаво е да има отзиви. Форумът е за взаимопомощ!

Всеки сам си преценява откъде ще пазарува.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 19 окт 2007 18:19

От Аутоплюс само крушки вземам, щото в събота и неделя в Русе трудно се намират малки крушки, а те работят и през уикенда. Иначе части от тея никога няма да купя, ама никога - преди време търсех за Ибизата палец и капачка Магнети-марели. По номенклатура Бош не бях произвеждали за моята ибиза палец, ама в Аутоплюс около 15 мин ме убеждаваха, че тоя палец Бош е оригинален за моята кола и струва само 8 лв. Ташак!

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XIKS » Пет 19 окт 2007 18:22

и аз не съм доволен от тях

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 19 окт 2007 18:33

Има нещо такова, и аз съм на вашето мнение.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 19 окт 2007 18:40

Абе всички сме на това мнение, ама никой не ще да ходи в Юни-то.
И аз се чудя вече дали не е по-добре сами да си внасяме частите

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 19 окт 2007 18:51

Пробвайте в www.daskalovcar.com , аз вече 4-та година части за колите основно от там вземам, наистина са читави. Може да пазарувате и от ХЕЕД, там читави неща слагат поне досега, което съм видял, ама и цените са малко брадва....

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 19 окт 2007 19:00

The Red Guy написа:Пробвайте в www.daskalovcar.com , аз вече 4-та година части за колите основно от там вземам, наистина са читави. Може да пазарувате и от ХЕЕД, там читави неща слагат поне досега, което съм видял, ама и цените са малко брадва....

и с тях се спасявам :welcomee

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пет 19 окт 2007 19:27

От Ауто+ съм си купил засега само една грес Фукс за лагери и съм доволен и радостен.

Искаха да ми дадат "германски" тройник Топран...къде отиваш ти,може би а? Намерили кой да лъжат.

Иначе си имат и готини,истински неща.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 19 окт 2007 19:35

За един генератор за опел ми трябваше регулатор на напрежението - или както там се казва и диодна плочка. За двете неща в Авто плюс ми казаха цена между 90 и 100лв. След това случайно намерих едно магазинче на фирма която продава предимно такива работи и кги купих двете за 49лв. И понеже ги купих от Стара Загора а аз съм от Казанлък, продавачката ми каза че ако ми потрябвало нещо може да не се разкарвам до стара загора - те зареждали автп+ и частите ги имало и при тях. :lol:
Според мен дооста скъпо продават, а частите не са им нещо различно от останалите магазини.

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Пет 19 окт 2007 19:50

И аз не се доверявам на Авто+, частите за моите коли купувам от бившия ПитМакс- сега вече Тандер

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”