kotse_botse написа:brabus написа:илии искате админка?
А може ли да я бананирам

madcap написа:Драги и не чак толкова драги колеги, искам да Ви благодаря за тая прекрасна тема (бисери от форума), колкото и да ми е криво и от тоя сорт неща . . . и прочета една две страници ме размивате и развеселявате толкова много че забравям защо съм се ядосал.
Благодаря Ви
п.п. Ако сметнат мод-те мога да го изтъркат, но вече не се сдържах
![]()
![]()
![]()
![]()
godji80 написа:а някои знае ли от каде взема обортомера?в динамото влиза само един кабел,като го извадим - работи.мисля 4е не е от таблото,защото когато откаже,ако го ударя и нетрагва.мисля 4е е по-вероятно да е от таблото с бушоните,защото там минават вси4ки вразки?!
Nadya_ написа:Stoi написа:Vizor написа:Stoi написа:;;==uducl e jfs iksh ! Jwu lir'uf e fye kd .sjf
превод
мм.какъв е тоя сняг ! Тук всичко е още на лято
Леле натряскал сам го на Енглиш !![]()
Благодарско за превода на Vextor !
Vizor, колега, Vizor!![]()
![]()
![]()
Vizor написа:Еи наде хубаво че си ти .. че иначе някой дето не ме харесва ще отиде да набие векстора вместо мене деба![]()
видях как си го написал и заради тебе си сложих бдс layout-a
Stoi написа:на това му се вика "като пате в калчища"![]()
![]()
![]()
reinhard написа:От тази гледна точка всичко е предпоставка за по-нататъшни разходи-и да умреш пари трябват
Anbuch написа:iceto_666 написа:Нали си гледал култувата анимация "Том и Джери" намираш един-два котарака и гледай за кво става на въпрос![]()
Пробвах ама се напълни с бълхи (за мазето си говоря)
Аз моето мазе го оправих така (ама си играх 2 седмици) извадих абсолютно всичко от него и запуших всички дупки с вар и цимент. Вече 1 година не съм намерил и барабошка от тези гадове![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта