Ауто плюс - впечатления

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 19 окт 2007 23:49

°niksi° написа:Аз пазарувам почти всичко от Ауто+ и от около 2 години освен няколко пъти че имаше объркване на частите /2-3 пъти може би, а съм през ден в магазиня/ досега други проблеми не съм имал.
Случвало ми се е и кофти части да се паднат но в повечето случай когато е било възможно съм ги сменял и т.н.
Има и нещо друго имат и евтини и хубави неща.
Ако не знаете какво искате и по-точно какво да гледате винаги може да ви метнат.
И с тампоните за носачите е така и с фланците и с тампоните за макферсоните.

Само от там пазарувам части от 2-3 години насам и съм доволен (подържам на цялата фамилия колите две А4-ки две А3-та 1 голф 3 БМВ 5-ца Астра Форд :oops: и една салфета (алфетка ) ) Слушам само батетата Никси и Наско от магазина какви марки да взимам - досега не са ме прецакали ( да чукна на дърво ) А повечето коли много се карат ...... 90% от авточастите идват от едно и също място така че просто гледаите марките дет зимате .

P.S. МНОГО ДОВОЛЕН ОТ АУТО + бул . Черни връх - само там ходя

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Съб 20 окт 2007 0:40

Аз сравнително често пазарувам от Ауто+ на симеон и досега съм имал оплакване единствено от един тампон на мотора (задния хидравличен), всичко останало-доволен. По мое мнение има сравнително качествени стоки на сравнително добри цени. Защо толкова много хора плюят :dontknow:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 20 окт 2007 5:55

Winner25 написа:За един генератор за опел ми трябваше регулатор на напрежението - или както там се казва и диодна плочка. За двете неща в Авто плюс ми казаха цена между 90 и 100лв. След това случайно намерих едно магазинче на фирма която продава предимно такива работи и кги купих двете за 49лв. И понеже ги купих от Стара Загора а аз съм от Казанлък, продавачката ми каза че ако ми потрябвало нещо може да не се разкарвам до стара загора - те зареждали автп+ и частите ги имало и при тях. :lol:
Според мен дооста скъпо продават, а частите не са им нещо различно от останалите магазини.

Я веднага да кажеш де е тоз хубавия магазин в Стара Загора :D

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 20 окт 2007 7:03

dlug написа:Аз сравнително често пазарувам от Ауто+ на симеон и досега съм имал оплакване единствено от един тампон на мотора (задния хидравличен), всичко останало-доволен. По мое мнение има сравнително качествени стоки на сравнително добри цени. Защо толкова много хора плюят :dontknow:
Не знам колега но явно има защо... Аз сранително рядко купувам части да не ме чуе дявола колата ми е сравнително безроблемна за годините си и не пестя пари...и съм описал опита ми с тях...като най ме е яд за лагера...и следващия ще го купувам от Юнитрейд....за две години два пъти събарям скорости пред блока ... е не е никак приятно и удобно...

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 20 окт 2007 8:50

Аз говоря за магазина на бул. Черни връх.
Този в Младост не го обичам много заради персонала - оттам взимах само антифриз от време на време.

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Съб 20 окт 2007 9:44

В Горна имат от скоро магазин,купувал съм само нещо за скоростния лост,нямаше го в наличност дойде за 1 ден засега държи,но ще внимавам!!!

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот plamen000000 » Съб 26 юни 2010 12:08

dlug написа:Аз сравнително често пазарувам от Ауто+ на симеон и досега съм имал оплакване единствено от един тампон на мотора (задния хидравличен), всичко останало-доволен. По мое мнение има сравнително качествени стоки на сравнително добри цени. Защо толкова много хора плюят :dontknow:

И аз само оттам пазарувам и досега имах лек проблем със спирачна помпа за кораба майка, смятам че за тия десет години доволно!!!!!!

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Ауто плюс все по-голям минус за нас...

Мнениеот Matematiks » Съб 26 юни 2010 17:22

а пък аз имам опит с разлика(фрапираща) в цените,дакажем двойно и отгоре и оттогава си купувам части само онлайн НЕ от България.И не само части де mhihi
Верно че за миналата година съм издал над 1400 лева на Роял Мейл,ама пак спестяването е значително
Пример:носач за Голф2 на Лемфйордер със ВСИЧКИ тампони включая и предния със трите болтчета струва 23,99 паунда
Тука гола ламарина не Лемфйордер е 69 лева
От този ми опит не си хабя и стотинките за телефон да се обаждам за цени
Преди това Мото накладки 286 лева срещу 129 доставени на една и съща марка EBC HH Sintered :applause:
от мен лично ще четат книгата 'ГЛАД' :012:

П.П. всички носачи за Пасат Б5 пак на Лемфйордер струват 270 паунда- до Илядо лева разликата е един Дмеферен съединител за Пасат 110 магарета Дизел mhihi

Потребителски аватар
boreto1977
Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
Двигател: AVF 2003 ACV 2001

Мнениеот boreto1977 » Съб 26 юни 2010 17:37

днес и аз останах с упулени очи ,като чух цената на лентовия кабел за еърбага
ВНИМАНИЕЕЕ.........-546,ООЛВ :banghead:
иначе си купих пак оттам чисто нова перка с мотора за охлаждане на радяторите-TOPRAN за 80лв :lol:

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Съб 26 юни 2010 22:13

Мен ми се струва, че ме изгърбиха за бушонче, от онези мъничките, 10ампера 2лв Топран ли какво беше... викам си хубу, тия малките може би са по-скъпи... после чух, че били по 20ст. :shock

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re:

Мнениеот kris11 » Нед 27 юни 2010 16:40

myrshavija написа:
Winner25 написа:За един генератор за опел ми трябваше регулатор на напрежението - или както там се казва и диодна плочка. За двете неща в Авто плюс ми казаха цена между 90 и 100лв. След това случайно намерих едно магазинче на фирма която продава предимно такива работи и кги купих двете за 49лв. И понеже ги купих от Стара Загора а аз съм от Казанлък, продавачката ми каза че ако ми потрябвало нещо може да не се разкарвам до стара загора - те зареждали автп+ и частите ги имало и при тях. :lol:
Според мен дооста скъпо продават, а частите не са им нещо различно от останалите магазини.

Я веднага да кажеш де е тоз хубавия магазин в Стара Загора :D

За Варна - части за алтернатори стратери м-н Франсизкуп -под х-л Златно лале/ бивш Бизнес х-л печатницата. По Ал.Дякович / стръмното надолу/ и в ляво на ъгъла. За ориентит с/у него има магазин за Японски авточасти.
И в София има м-н на тази фирма.

boreto1977 написа:
иначе си купих пак оттам чисто нова перка с мотора за охлаждане на радяторите-TOPRAN за 80лв :lol:

А честито - догодина си за нова смяна.
На такъв боклук се нанизах през 2006г. Изкара почти 1 година и перката се деформира . Да изметна се и по окръжност и по остта , голям дисбаланс и тресене , изгоря 1 -ва степен на ел.мотора . За 40 пари си взех 2 ра младост Бош - сълзичка -лъскав нов . Аз си го свалях в автоморга.

Последна промяна от kris11 на Нед 27 юни 2010 16:44, променено общо 1 път.

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Нед 27 юни 2010 18:09

Пишете поне за каква марка части става дума. Защото повечето хора търсят евтиното и им продават топран....после защо е зле. Съвсем друго е фалшивия Закс, от който се оплаква колегата в първото мнение.

Jetta_CAT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetta_CAT » Пон 28 юни 2010 2:15

Matematiks написа:а пък аз имам опит с разлика(фрапираща) в цените,дакажем двойно и отгоре и оттогава си купувам части само онлайн НЕ от България.И не само части де mhihi
Верно че за миналата година съм издал над 1400 лева на Роял Мейл,ама пак спестяването е значително
Пример:носач за Голф2 на Лемфйордер със ВСИЧКИ тампони включая и предния със трите болтчета струва 23,99 паунда
Тука гола ламарина не Лемфйордер е 69 лева
От този ми опит не си хабя и стотинките за телефон да се обаждам за цени
Преди това Мото накладки 286 лева срещу 129 доставени на една и съща марка EBC HH Sintered :applause:
от мен лично ще четат книгата 'ГЛАД' :012:

П.П. всички носачи за Пасат Б5 пак на Лемфйордер струват 270 паунда- до Илядо лева разликата е един Дмеферен съединител за Пасат 110 магарета Дизел mhihi

Колега, от кой/кои сайтове пазаруваш и по какъв начин плащаш? Благодаря предварително.

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пон 28 юни 2010 8:12

аз пък да не почвам, няколко пъти ме дънят, с последното обаче ме съсипаха. Частите са им не по-различни от което и да е квартално магазинче за авточасти, цените обаче-не.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 29 юни 2010 10:20

LiRiX написа:Мен ми се струва, че ме изгърбиха за бушонче, от онези мъничките, 10ампера 2лв Топран ли какво беше... викам си хубу, тия малките може би са по-скъпи... после чух, че били по 20ст. :shock

За китайските боклуци са по 20 стотинки - да така е. Чувал съм за тях, че подпалвам автомобили. Няъде имаше и експеримент(четох скоро, не знам къде, може и тук да е било).
Но и тия от 2лв не е гаранция, че са стока в нашата родина.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”