http://dnes.bg/article.php?id=11591
lol lol lol Screwy
Масов побой в Китен заради неплатени 30 ст. за тоалетна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мчи нищо ново бе
подобна случка и при мен - влизам в серенгети руум на Кораба в Несебър, беше късничко вече към 5.30 примерну, и устаам 50 стинки, праа кот праа и си тръгвам и уназ хищна лелка кат извади уназ предаторска мутра и кат изрева "ти няма ли да си платиш бе" ...
... опитах са аз да обясня, че вече съм оставил стинки в канчето, и че някои сигур ги е зел (вероятно тя самата) ама пузнайте с къв успех
...
... видех аз, че таа така нема стане и най-ноо да изям един сладък пердах от тези иначе толкова симпатични бодигардове и си платих пак

... опитах са аз да обясня, че вече съм оставил стинки в канчето, и че някои сигур ги е зел (вероятно тя самата) ама пузнайте с къв успех

... видех аз, че таа така нема стане и най-ноо да изям един сладък пердах от тези иначе толкова симпатични бодигардове и си платих пак

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti написа:Няма такава мизерна дискотека като кораба,алкохола разреден и по-скъп отколкото на Слънчев бряг,супер тъп персонал и най-дразнещето беше пълно с гадни нахални сърби.Един приятел се изпика по средата на дискотеката и си тръгнахме.![]()
тъй тъй

всъшност...
не е точно това което пише..бях наблизо
по скоро една мангуста закачи дете на българин който съвсем нормално го напсува на мръсен циганин..след 10 мин се появиха 10-15 мангусти и стана цирка..интересно е представена историята в пресата...
по скоро една мангуста закачи дете на българин който съвсем нормално го напсува на мръсен циганин..след 10 мин се появиха 10-15 мангусти и стана цирка..интересно е представена историята в пресата...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”