стопаджийски знак
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
стопаджийски знак
имам една странна идея,която ми хрумна докато чаках 111 около половин час под снега
..... докато си стоях на спирката, по околовръстното минаха два доста наточение голфа,които просто няма как да не са на колеги от форума,но просто беше тъмно и не видях стикери и т.н. ..... та идеята ми е ...да си измислим някакъв знам, с който ако сме закъсали някъде по тъмно (както аз днес) или просто е студено както днес а ние сме без кола,да може да стопираме с определо положение на ръката, което да се разпознава от съфорумци....... така ще си бъдеме в голяма помощ
идеята може би е малко глупава,но определено само такива неща идват в главата когато замръзваш на някоя спирка 
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:34, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:наистина е глупаво![]()
нали си имаш военна разработка дизеларка?защо чакаш рейса?
а и щом това е авто форум според теб членовете му пеша ли се придвижват?
мене ме кефи щото можем да се запознаем с повече хора.. а пък знаеш ли някой ето така на спирката как си чака на студа рейса .. що да не го вземеш ако ти е по път ?
- tskostov
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:наистина е глупаво![]()
нали си имаш военна разработка дизеларка?защо чакаш рейса?
а и щом това е авто форум според теб членовете му пеша ли се придвижват?
колега написал съм че днес закъсах..... за това бях с рейса...... и щеше да ми е доста приятно ако бях на топло в якия голф на некой колега
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:34, променено общо 1 път.
- tskostov
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:Nadya_ написа:Айде ся, ти цял живот само с колата ли си се движил?
Естествено, че не! Ама вместо да бръмна с трамвая за 3 спирки да чакам да мине клубно ФВ е тъпоА и шанса да сме в точно една и съща посока е минимален.
Иначе за закъсали колеги си е оферта ама нали ще се види и без това изтропалото ФВ в банкета?
е да ама аз на пример закъсах в бояна и там ми остана колата,а се наложи да чакам автобус на околовръстното !!! и вярно че не може да разчитаме само да мине някое клубно таксе, но покраи мен прелетяха две тройки и ако имаше нещо такова може би все някой от двамата щеше да е в моята посока,а ако ли не .... пак си има автобуси
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”