Та въпроса ми е към ползвалите това масло и разбирачите(ако Ваското-1 особено има к'во да каже
въпрос към всички ползвали масло LIQUI MOLY
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
въпрос към всички ползвали масло LIQUI MOLY
Здравейте, знам, че е обсъждана много темата(първо изринах търсачката
), Та, време беше да сменям масло и след като се поразтърсих и реших - да е LIQUI MOLY 10W40 с молибден. Купих масло и филтър и отивам да го сменя в едно сервизче за смяна на масла(като пускаш от ст.град към младост, там в дясно - препоръчаха ми го познати които ползват услугите им от години). Отивам вадя тубата и ах, викат ама кво е тва масло, не знам ли че на мотори с хидравлични повдигачи(къвто бил моя AFT) не се слагало такпва щото молибдена задръствал повдигачите
gruebel аз така и така го бях взел вече, няма да купувам ново масло я, та викам слагай, като преди това промих двигателя...
Та въпроса ми е към ползвалите това масло и разбирачите(ако Ваското-1 особено има к'во да каже
) ще съм много благодарен на всички за всякакви мнения 
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Я още един Бургазлия във форума
ха здрасти!!!Издирвай Скуба да пиете по бира-Митака също! БУРГАЗЛИИ ОТ ВСИЧКИ КРАИЩА НА БЪЛГАРИЯ-СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ
ЛИКИ МОЛИ ЮБЕР АЛЕС 
ЛИКИ МОЛИ ЮБЕР АЛЕС
Последна промяна от веселин на Пет 12 авг 2005 21:32, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Споко .Kaрал съм Вектра и преди това Кадет Моно -ии .Вектрата около 120 000 км само такова масло без проблеми.А тя беше първа младост само на около 350 000 км.Носиха мо го тънко от Германията.
Така, че споко. Много бях доволен от него.Ako си купя нова каруца пак ще сипвам от него.През май сложих такова на Голфа на жената.Поръчал съм пак да ми донесат 1 туба за смяна и пак ще сложа такова./ с МоS/.
Едно време беше голяма гъзария да го сложя на 125Р
На служебната слагам Селения HPX защото е италианка .Aи италианките биват за служебна кола -страшно са икономични ни им плащаш бензина ни маслото ни минетките и гражданската.
Така, че споко. Много бях доволен от него.Ako си купя нова каруца пак ще сипвам от него.През май сложих такова на Голфа на жената.Поръчал съм пак да ми донесат 1 туба за смяна и пак ще сложа такова./ с МоS/.
Едно време беше голяма гъзария да го сложя на 125Р
На служебната слагам Селения HPX защото е италианка .Aи италианките биват за служебна кола -страшно са икономични ни им плащаш бензина ни маслото ни минетките и гражданската.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:19, променено общо 1 път.
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз ползвам Лики Моли, но не с молибден, а обикновеното. Много съм доволен. Единствената причина да не го карам с "молибденясаното" масло е, че последният път, когато сменях маслото, просто не знаех, че има такова. Обаче ми остават още около 3 000 км до следващата смяна и със сигурност ще сипя Лики Моли с молибден.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
ох,мерси на всички за мненията(V-1 особено
) знаех си аз че тия са некви "разбирачи" а мястото където може да получиш наистина обетивни мнения и точна инфо. е точно тук
още веднъж благодаря
маслото го взех от Ем комплект 33 на Симеон 216(само там го имат
) за 50лв. тубата 5л. при обявнена цена в сайта 48, полусинтетично е, имат и минерално15W40, пак с молибден.
маслото го взех от Ем комплект 33 на Симеон 216(само там го имат
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”