Мнения за Г4 1.6 16V 105к.с.
Мнения за Г4 1.6 16V 105к.с.
Ако има някой кола с такъв мотор или е карал да сподели ако може за кво става дума.Читаво ли е или не. Абе всякакви подробности ако може.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнения за Г4 1.6 16V 105к.с.
boro72 написа:да разбирам ли че в целия форум няма човек с кола с такъв мотор или има некви други причини.
Не, колега..има!!! Но просто трябва да се поразровиш във форума. Който търси инфо намира рано или късно. Ползвай търсачката

и как може да зададеш този въпрос :
boro72 написа: Ако има някой кола с такъв мотор или е карал да сподели ако може за кво става дума.Читаво ли е или не ?.
Много ясно,че е "читаво" нали е VW

моита астра е 1.6 16v 101 катъри и съм много доволен от тоя много клапанов двг по икономичен и по бягащ от стандартния 1.6 двг и понеже смятам астрето след време да го давам на големия син затова имам интереси към отговора дали и голфарата с тоя мотор ше дойде по тънкаж. щото имах 2 на метан италянка не бях доволен щото беше изспушила кочината после карах една 3 1.6 75к.с. дето лапкаше 11,12 градско и въобще спукани голфове от каране а вентилирания двг си е сила затова ми е интереса щото тая мафия опелите са кажи речи са с вентилирани двг от които аз специално съм доволен повече клапани повече power повече икономия затова ми е питането.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”