Кулинарен въпрос

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
boyan.chav
Мнения: 847
Регистриран на: Съб 07 авг 2004 23:26
Автомобил: VW Golf IV 1998
Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Мнениеот boyan.chav » Нед 21 окт 2007 12:11


Stefan написа:Много му е лигаво месото на шарана :37:

Зависи от шарана, каракудката се ядва също :wink:




Потребителски аватар
vwg3
Мнения: 538
Регистриран на: Пет 07 окт 2005 19:15
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

Мнениеот vwg3 » Нед 21 окт 2007 12:21


Значи колеги , на река Огоста съм ловил шаран(че) към 2.0кг чисто,речно , този който не е ял хубав,чист речен шаран ,си мисли,че на всички месото е тлъсто и мирише на тиня....шарана стига да е чист и приготвен майсторски,може да те накара да забравиш за друга риба


Потребителски аватар
Geleto
Мнения: 2394
Регистриран на: Сря 25 яну 2006 10:12
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Geleto » Нед 21 окт 2007 16:21


vwg3 написа:Значи колеги , на река Огоста съм ловил шаран(че) към 2.0кг чисто,речно , този който не е ял хубав,чист речен шаран ,си мисли,че на всички месото е тлъсто и мирише на тиня....шарана стига да е чист и приготвен майсторски,може да те накара да забравиш за друга риба


Точно това имах предвид. Шарана хванат в течаща вода е съвсем различен от тоя в язовир . Не говоря въобще за рибарник. Рибари по Дунав са ми казвали, че има разлика във вкуса даже ако са хванали рибата в средата на реката и по брега :wink:

п.п. Буфка ти нали си падаше по пастърмата? :twisted:


Потребителски аватар
Dasti
Мнения: 388
Регистриран на: Съб 08 юли 2006 11:07
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

-

Мнениеот Dasti » Нед 21 окт 2007 16:29


Щуката е Акулата на сладководните риби никакво сравнение с шаран неможе да става. И Аз съм за пържена/панирана



Върни се в “ОФФ-Топик - други”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 62 госта