Температурата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Температурата
Значи температурата работи когато си иска... Когато изключи и като бръкна отзад зад обортомера и набарам нещо като платка, и тя е напукана цялата, нещо като плат ли е не знам, та като я натисна и температурата започва да отчита, като я пусна спира... Някаква идея как да го оправя това ?
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф2> джета нямат платка в истинския смисъл а схемата е на нещо като дебел найлон. За да работи чат пат значи или имаш хлабава връзка или студена споика... и в двата случая се открива трудно.... Сваляш таблото и изкарваш и вкарваш всички букси аако не стане се заиграваш с поялника стапяш всички споики на ново.... не са кой знай колко
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:Цяло табло от морга!
Това чудо няма припояване! Малко да задържиш и се стапя!
Едва ли ще ти излезе повече от 40-50 лева.
Я погледни и в 'Продава'. Все пак, ако е от колега, поне някаква сигурност има.
преди около седмица припоявах едно табло на джета... става но трябва да си АДСКИ ВНИМАТЕЛЕН !!! Моя личен съвет е ПРОБВАИ !! Пък даже и да не стане ще сменяш табло, но поне няма да си се предал без бой

П.С. таблото ти с оборотомер ли е? Ако решиш да го смениш пиши ми едно лично
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, в Практикер продават паста за възстановяване на прекъснати писти, както и за възстановяване на реотаните на задното стъкло. На теб ти трябва първата, тя в еластична. Мисля бяха на Локтайт - ползвал съм и става железно само с една четчица приложена в комплекта и 5 мин да изсъхне. Ако таблото ти си работи - според мен това е по-добрия начин, иначе не е ясно другото какво ще е. По описанието ти се касае за 1-2 пътечки. После, след като възстановиш, ако се е нацепила основата - намери си от хубавите сиви лепенки на текстилна основа (Пак в Практикер или всеки сервиз 1 парче) и залепи отгоре (и отдолу като опция) за да не може да се цепи. Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”