От днес и аз съм собственик на VW :)
- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито и на двамата от мен! Мнооого безаварийни!
А на колегата:
Абе колега ... то бива лъжи ама чак пък толкова! Ти знаеш ли че да направиш средна скорост 147км/ч трябва д аси карал на места със 180-190 и през селата да си хвърчал със поне 100-110! Айде не пасеме трева тука! Моля ти се!
То верно че вмонтана напоследък става малко тип ВРАЦА ... ама да ... може да си вдигнал 10 коня от светещите пръскалки ... 20 коня от REMUS-a отзад .... 10 коня от веждуите на фаровете .... то така излиза че тая средна скорост ти е малка!
А на колегата:
mad_zag написа:
4естито за колата , ако слагаш газ , само инжекцион , ина4е мн проблеми те 4акат , аз имам пасат с такъв мотор , извън града ми хар4и 6,2 Монтна Варна средна скорост 128км/ч ;Варна Монтана 7,3 л на 100км средна скорост 147км/ч
Абе колега ... то бива лъжи ама чак пък толкова! Ти знаеш ли че да направиш средна скорост 147км/ч трябва д аси карал на места със 180-190 и през селата да си хвърчал със поне 100-110! Айде не пасеме трева тука! Моля ти се!
То верно че вмонтана напоследък става малко тип ВРАЦА ... ама да ... може да си вдигнал 10 коня от светещите пръскалки ... 20 коня от REMUS-a отзад .... 10 коня от веждуите на фаровете .... то така излиза че тая средна скорост ти е малка!
-
Yaboru
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вече имам нов по-стар Г3 - '92, 1,8ми 90кс, бордо металик, с газ, хи-фи(хи) система, 15" лети джанти, има някакви манометри, които все забравям за какво са и много готина червена светлина по таблата
)
Като се заприбирам от работа ще снимам таблото и ще пробвам да кача снимките довечера тук. А утре в обедната почивка ще снимам и отвън
и да питам има ли двигател АБС, защото с това започва номерът на моя.
Ами това е за сега и благодаря на всички за пожеланията!
Като се заприбирам от работа ще снимам таблото и ще пробвам да кача снимките довечера тук. А утре в обедната почивка ще снимам и отвън
и да питам има ли двигател АБС, защото с това започва номерът на моя.
Ами това е за сега и благодаря на всички за пожеланията!
- nikolov ilko
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”