Въпрос за аmazon.com
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Въпрос за аmazon.com
Искам да си купя този фотоапарат http://www.amazon.com/Pentax-Digital-Re ... 837&sr=1-2 от амазона, защото е доста по-евтин. Някой има ли представа за да ми го доставят до София колко ще ми струва, колко време отнема, как се поръчва и сигурно ли е?
10x за помощта предварително колеги. Надявам се някой от вас да има опит с този сайт.

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти
Аз имам опит с този сайт, но съм поръчвал само когато съм бил в щатите. Нямал съм абслолютно никави проблеми, всичко си ми е идвало навреме и всичко е било точно.
Ако се зачетеш, обаче, малко по-надолу в страницата с апарата ще видиш това:
Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S.
така, че мисля, че няма как да ти го доставят до тук.
Аз имам опит с този сайт, но съм поръчвал само когато съм бил в щатите. Нямал съм абслолютно никави проблеми, всичко си ми е идвало навреме и всичко е било точно.
Ако се зачетеш, обаче, малко по-надолу в страницата с апарата ще видиш това:
Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S.
така, че мисля, че няма как да ти го доставят до тук.

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Последно като проверявах FedEx беше около $75 до 1 кг, но ако искаш да се застраховаш трябва да обявиш точната стойност, ако е над $200 плащаш мито (сам си го освобождаваш от митницата, мисля на летището). Митото не е нещо много сериозно нещо като 10%. но с транспорта ти го докарва май колкото тука. Ако не ти пука можеш да го пишеш под $200 и да не плащаш, но тогава ако стане нещо ще ти платят колкото си го писал. Това ако имаш кой да го получи там и да ти го препрати. Иначе amazon са железни. Няколко пъти плащам малко отгоре но поръчвам имено от там.
Поздрави.
Поздрави.
- Dic
- Автомобил: Seat Leon 1M
- Двигател: ARL
- Контакти:
Аз си поръчах фотоапарат от Амазон преди 2 месеца, дойде си без проблеми...
Доставчика ми го прати с UPS Еxpress дойде за около седмица, като повечето време тук се бавеха (от US до София 2 дни от София до Бургас останалите). Звъннаха ми от Ин тайм, които работят с UPS и ми дадоха документите за пратката. Ходих до митницата за да я декларирам и освободя и после куриерите ми я дадоха. Фотоапаратите нямат мито, заплаща се само ДДС върху стойността с транспортните разходи.
Важното е да се избере читав доставчик от Амазон и едва ли ще има проблеми. В моя случай бяха много точни пратиха ми както проформа така и номер на пратка за да я средя къде е стигнала.
Доставчика ми го прати с UPS Еxpress дойде за около седмица, като повечето време тук се бавеха (от US до София 2 дни от София до Бургас останалите). Звъннаха ми от Ин тайм, които работят с UPS и ми дадоха документите за пратката. Ходих до митницата за да я декларирам и освободя и после куриерите ми я дадоха. Фотоапаратите нямат мито, заплаща се само ДДС върху стойността с транспортните разходи.
Важното е да се избере читав доставчик от Амазон и едва ли ще има проблеми. В моя случай бяха много точни пратиха ми както проформа така и номер на пратка за да я средя къде е стигнала.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”