VW като инвестиция.....

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Пон 22 окт 2007 21:32

Нещо май като с Nokia телефоните е положението. Лично от първото си VW не останах с впечатлението за особена здравина може би заради кофти поддръжка от предишния, и наистина сега се чудя как се движеше тази кола, предвид какво смених за да стане в добро състояние и да мога да разчитам. Обаче сега със второто се убеждавам че са лесни за поддръжка и непредирчиви, заслужено им е името определено. От 2-3 месеца отварям капака само за инспекция и се едно карам кола от магазина. Евалата! Разбира се без пари не става, но си заслужава според мен. Както беше казал някой преди време, разликата между VW и другите е че при тях може да налееш малко пари и после да караш, докато при някой други марки това далеч не е така.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Вто 23 окт 2007 0:14

добра инвестиция е!
поне моя голф, защото го взех от познат на много изгодна цена (беше си взел нова скъпа кола човека и не му трябваха пари, а просто да го разкара :) ) та ако сега реша да го продавам ще взема и добра чиста печалба :D , а колата е перфектна, гаражна - бе като нова 8)
разбира се не я продавам, кефи ме много колата (освен че гори като за 3 малки коли... ама тая кола е направена да върви, не да пести ) :lol:

но трябва да се избира внимателно , гробниците на горубляне са лоша инвестиция със сигурност - аз преди да я купя обиколих всички възможни пазари (тогава търсих голф 4 всъщност) и ми отне около 4 месеца да попадна на сегашния си голф 3, просто офертата не беше за изпускане- видях го, каза ми цената, казах "взимам го!" без даже да се пазаря :D късметлия съм голям (да чукам на дърво)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”