VW като инвестиция.....
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо май като с Nokia телефоните е положението. Лично от първото си VW не останах с впечатлението за особена здравина може би заради кофти поддръжка от предишния, и наистина сега се чудя как се движеше тази кола, предвид какво смених за да стане в добро състояние и да мога да разчитам. Обаче сега със второто се убеждавам че са лесни за поддръжка и непредирчиви, заслужено им е името определено. От 2-3 месеца отварям капака само за инспекция и се едно карам кола от магазина. Евалата! Разбира се без пари не става, но си заслужава според мен. Както беше казал някой преди време, разликата между VW и другите е че при тях може да налееш малко пари и после да караш, докато при някой други марки това далеч не е така.
добра инвестиция е!
поне моя голф, защото го взех от познат на много изгодна цена (беше си взел нова скъпа кола човека и не му трябваха пари, а просто да го разкара
) та ако сега реша да го продавам ще взема и добра чиста печалба
, а колата е перфектна, гаражна - бе като нова
разбира се не я продавам, кефи ме много колата (освен че гори като за 3 малки коли... ама тая кола е направена да върви, не да пести )
но трябва да се избира внимателно , гробниците на горубляне са лоша инвестиция със сигурност - аз преди да я купя обиколих всички възможни пазари (тогава търсих голф 4 всъщност) и ми отне около 4 месеца да попадна на сегашния си голф 3, просто офертата не беше за изпускане- видях го, каза ми цената, казах "взимам го!" без даже да се пазаря
късметлия съм голям (да чукам на дърво)
поне моя голф, защото го взех от познат на много изгодна цена (беше си взел нова скъпа кола човека и не му трябваха пари, а просто да го разкара

разбира се не я продавам, кефи ме много колата (освен че гори като за 3 малки коли... ама тая кола е направена да върви, не да пести )

но трябва да се избира внимателно , гробниците на горубляне са лоша инвестиция със сигурност - аз преди да я купя обиколих всички възможни пазари (тогава търсих голф 4 всъщност) и ми отне около 4 месеца да попадна на сегашния си голф 3, просто офертата не беше за изпускане- видях го, каза ми цената, казах "взимам го!" без даже да се пазаря

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”