Проблема е следния: Вчера с бегачката минах с голяма скорост през една локва и какво стана, след около 100м колата започна да прекъсва, да се тресе цялата и изгасна, това става на гориво газ. Минавам аз на бензин, паля колата и какво установявам - двигателя се тресе, не работи както трябва и гасне ако не подавам газ. Отварям капака и направо пребледнях, все едно бях мил с маркуча, всичко мокро. Оставих я да поизсъхне (колкото може да изсъхне в този порой) и пак паля на бензин - абсолютно същия резултат. Минавам на газ и чудо колата заработи нормално, ама само за около 5 сек. и след това качи оборотите на 3000 и не ги сваля. Минах пак на бензин и изгасна. След форсирането което тя сама си го направи двигателя поизсъхна и ми дойде "гениална" идея. Откачих клемата, ресетнах компа, запалих и ДА двигателя заспа и на бензин и на газ. ДА АМА НЕ сле 10км пробег пак същите симптоми. Оставих я на паркинга, казах няколко думи за майка й и си тръгнах с надеждата до сутринта да е изсъхнала и да се оправят нещата е така от само себеси, като по филмите. Днес сутринта запалих без проблем, покарах на газ и на бензин, отидох на работа и я паркирах. АМА към 14:00 паля да ходя по работа малко и пак неработи на бензин, а на газ държи 2000 оборота и ту паднат ту се вдигнат.
Ако някой е имал подобен проблем да сподели неговото решение.
Благодаря предварително