П.П : извинявам се за оФФ-топика
Как си направих Г2-то
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Как си направих Г2-то
Здравейте, смятам да покажа какви леки освежителни работи съм направил по интериора на колицата си, обаче не знам как да кача снимки
,ако някой може да ми обясни ще се радвам да покажа как е станало...
re: интериор
Като замисъл добре, ама този цвят доста бързо ще се захаби и примерно след2-3 месеца ще ги правиш отново.
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:не искам да те обидя но бялото никак не си е на мястото.
почисти си корите тапицирай седалки и я почисти.направи бялото отново черно и нещата ще си дойдат на мястото
подкрепям това мнение.и на мен на ми харесва,това е за селски тунинг.
НЕ СЕ ОБИЖДАЙ(само коментирам), но до тук в снимковия материал едно с едно съвместимо не видях.
ами днес цяла вечер съм търкал тапицерията и седалките ... поизчистиха се ...
колкото до интериора - спокойно едва започвам ...
смятам да сменя или ако има начин да боядисам вътрешната тапицерия черна,а колкото до седалките харесал съм си едни калъфки черни с бели кантове ... имам още доста работа по интериора и екстериора така че това е само началото... Все пак имам книжка от 1 месец и колата я карам от малко по-малко ... ще има още изменения
колкото до интериора - спокойно едва започвам ...
смятам да сменя или ако има начин да боядисам вътрешната тапицерия черна,а колкото до седалките харесал съм си едни калъфки черни с бели кантове ... имам още доста работа по интериора и екстериора така че това е само началото... Все пак имам книжка от 1 месец и колата я карам от малко по-малко ... ще има още изменения