на голфчето-/GT, 94г., 1.8 / двувратка. Как може да се оправи този проблем. Казвайте какво да правя хора. Най-вече питането ми е към "GTi", защото има същата кола като моята. Другият проблем е, че търся лайсна за праговете-едната е до половина и ги няма ъглите на праговете. От къде мога да намеря такива и на каква цена? Проблем с вратата и праговете
- DVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с вратата и праговете
Имам проблем с предната лява врата
на голфчето-/GT, 94г., 1.8 / двувратка. Как може да се оправи този проблем. Казвайте какво да правя хора. Най-вече питането ми е към "GTi", защото има същата кола като моята. Другият проблем е, че търся лайсна за праговете-едната е до половина и ги няма ъглите на праговете. От къде мога да намеря такива и на каква цена?
gruebel
на голфчето-/GT, 94г., 1.8 / двувратка. Как може да се оправи този проблем. Казвайте какво да правя хора. Най-вече питането ми е към "GTi", защото има същата кола като моята. Другият проблем е, че търся лайсна за праговете-едната е до половина и ги няма ъглите на праговете. От къде мога да намеря такива и на каква цена? - vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:18, променено общо 1 път.
- DVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
врата
вратата не се затваря както трябва-трябва по-силно да я блъзна за да се затвори както трябва - малко е увиснала как да я оправя gruebel
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”