Дарение за дома в Белоградчик (посещение на 17.06.2007г.)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joser написа:предложение: последната събота на ноември да отидем да видим децата, да занесем това-онова. аз така или иначе искам да ида, защото не успях миналия път и още ми е криво. или други идеи?
Аз съм "ЗА".Поради малкото време, няма да можем да направим организация като предишните пъти, но малкото което ще занесем и вниманието с което ще дарим децата е достатъчно.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joser написа:timon_tg написа:...и чакат подходящия момент ...
преди коледа може да направим едно посещение на дома.
Дали за този или за друг дом важното е да успеем да се организираме.

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Говорих с г-жа Григорова днес:
за буса - стои пред стария Балкантурист и чака да бъде прехвърлен от стария собственик, който вече е станал кмет на Видин като собственост на Дома и тогава вече да го пратят в Кнауф и да започне ремонтът му;
за стаята, определена за ремонт - от бюджета на Дома е завършена шпакловката на стените и тавана(малко над 200лв). остава да се закупи и постави ламинирания паркет, за който се разчита на нашите пари и е подадена заявка в кметството, че парите идват от дарителска акция от юридическо лице и са събрани, но не са дадени.
човек от фирмата за ремонта е ходил веднъж, обещал е да прати хора и до там е била връзката му с Дома, чакат го, но...
директорката има оферта от една монтанска фирма за паркета и ще говори за цена, тъй като и монтажът се включва в услугата и пак ще се чуем. за да се види дали ще останат пари от нашите да се направи подът на тази стая и да се започне ремонтът на още една.
децата ни очакват наистина. ще успеем ли да се съберем и да идем?
ние тук решаваме кога. аз предлагам на 24 или 25ти ноември.
за буса - стои пред стария Балкантурист и чака да бъде прехвърлен от стария собственик, който вече е станал кмет на Видин като собственост на Дома и тогава вече да го пратят в Кнауф и да започне ремонтът му;
за стаята, определена за ремонт - от бюджета на Дома е завършена шпакловката на стените и тавана(малко над 200лв). остава да се закупи и постави ламинирания паркет, за който се разчита на нашите пари и е подадена заявка в кметството, че парите идват от дарителска акция от юридическо лице и са събрани, но не са дадени.
човек от фирмата за ремонта е ходил веднъж, обещал е да прати хора и до там е била връзката му с Дома, чакат го, но...
директорката има оферта от една монтанска фирма за паркета и ще говори за цена, тъй като и монтажът се включва в услугата и пак ще се чуем. за да се види дали ще останат пари от нашите да се направи подът на тази стая и да се започне ремонтът на още една.
децата ни очакват наистина. ще успеем ли да се съберем и да идем?
ние тук решаваме кога. аз предлагам на 24 или 25ти ноември.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”