Фаровете
-
- Автомобил:
- Двигател:
Фаровете
Махат ли се стъклата на фаровете на Голф 2 и ако се махат, как се махат и как се слагат други после ?
- ВАН
- Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
- Двигател: PN
моите ги махнах с отверка, имаше и един ментерляк, по него се "разходи" чукчето. Ако искаш, пиши на ЛС, ще ти ги махна. Целта е да си запазиш рефлектора, нали? работата е за 2 минути, само да намериш къде да паркираш около нас
опа, сега видях че си от Пловдив.
Hella-та я махнах с постепенно повдигане с отверка от няколко посоки. Другият ми фар беше Saturnus- направо от където и да го подхвана, стъклото се люпеше и хвърляше парченца във всички посоки. На края побеснях и хванах чука. Лекичко в банята, във ваната и падна на парчета. Стъклото се държи само на нещо подобно на силикон. В последствие го отстраних от рефлектора и залепих новото стъкло с двукомпонентно лепило, после уплътних със силикон.
Успех !

опа, сега видях че си от Пловдив.
Hella-та я махнах с постепенно повдигане с отверка от няколко посоки. Другият ми фар беше Saturnus- направо от където и да го подхвана, стъклото се люпеше и хвърляше парченца във всички посоки. На края побеснях и хванах чука. Лекичко в банята, във ваната и падна на парчета. Стъклото се държи само на нещо подобно на силикон. В последствие го отстраних от рефлектора и залепих новото стъкло с двукомпонентно лепило, после уплътних със силикон.
Успех !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Нйкои от форума,казват,че ставало доста лесно ако нагрееш от страни с пистолет с горещ въздух
Според мен свалянето няма да е трудно,а проблема е при уплътняването на фара
п.п Мойте фарчета са хела и са доста лъскави,не влиза вода и за това не искам да ги бъзикам може да мина и без тая шукарня със затъмняването

п.п Мойте фарчета са хела и са доста лъскави,не влиза вода и за това не искам да ги бъзикам може да мина и без тая шукарня със затъмняването

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Nojicata написа:Моя единия е Хела, обаче другия е различен, а искам пак да си взема хела, но не знам дали ще намеря, а и по моргите трудно се намира нещо свястно... Нова Хела фар дали се продава ?
Разбира се че може да си вземеш.Продават се.Незнам каква им е цената на Хелата,но на турските ментета беше към 20-30лв(ако не се бъркам)
da6o_amvr написа:Nojicata написа:Моя единия е Хела, обаче другия е различен, а искам пак да си взема хела, но не знам дали ще намеря, а и по моргите трудно се намира нещо свястно... Нова Хела фар дали се продава ?
Разбира се че може да си вземеш.Продават се.Незнам каква им е цената на Хелата,но на турските ментета беше към 20-30лв(ако не се бъркам)
Толкова е цената и на Hella за Г2, втора ръка при Италианеца в София.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”