Проблем с оборотите!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
blondeskiller
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с оборотите!!!

Мнениеот blondeskiller » Сря 24 окт 2007 0:25

Здравейте колеги!
Имам въпрос! Реших да си направя диагностика на колата .. закарах я уж в един от най-добрите сервизи тук, в София.. Обесниха ми как вс е наред, изчистиха ми грешките на бордовия .. само трябвало да сменя 'машинката за оборотите ' (намира се точно до инжекциона - в долната му страна ) казаха ми , че струва 250 лева +50 монтаж .. аз отказах и майсторът ми каза "ще имаш проблеми с нея .. " .. свърши всичко и си тръгнах от сервиза и няма и 10 км и колата угасна .. отворих капака - размърдах датчика на Хол дето е .. и се оправи (извадих, сложих .. мислех , че не дава контакт хубаво - беше чист датчика .. )колата тръгна .. но оттогава ми направи този номер още 3-4 пъти а съм минал по-малко от 50 км .. и е доста кофти когато 2 пъти стана в уникално задръстване .,. доста псувни отнесох . та въпроса ми е - какво може да са разбъзикали там .. защото гасне само когато е на свободна скорост ( на обороти ) - държи си 890-900 оборота но понякога гасне :shock Става въпрос за голф 3, бензин, 1,6 моноинжекция .. !?? Ако някой може да помогне... :roll:

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Сря 24 окт 2007 10:45

според мен говориш за моторче за празен ход нали. Тая цена ми се струва доста висока. Къде си ходил на диагностика - кажи :?:

Потребителски аватар
blondeskiller
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blondeskiller » Сря 24 окт 2007 16:29

ДУНЕВ :(

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”