Някакви впечатления от Rover 214 от около 1998г. ?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е ремъка може да се скъса и на всяка друга кола според мен. Ако го взема колата най-вероятно ще си се кара на бензин ... а ако дойде нагоре вече ще се мисли за газ. Явно най-важното за колата е правилния ремонт ... дали всичко ще се сложи както трябва и дали ще си пасне .. За важни неща като - гарнитура, ремък, ролки, водни помпи .. пари не се пестят, иначе след това става много скъпо
поне според мен. Тука все още сме 50/50 .... едни казват че е добра, други че е много зле ... объркахте ме
G3 каква кола да си взема според теб от този клас .. препоръчай нещо 

моя съвет като на човек който от 10г се интересува от ровъри е да си търсиш/купиш дизелов т.е 220 който може да е 105 или 86кс съответно с интеркулер или без,здрав и икономичен мотор е!ако толкова много държиш на бензин се насочи към по-мощните 1.6 или дори 1.8, разхода е същия но двигателите са в пъти по-надеждни 

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
моя приятел я купи за 3200 или 3400 там някъде , 98-маlongora написа:Е ремъка може да се скъса и на всяка друга кола според мен. Ако го взема колата най-вероятно ще си се кара на бензин ... а ако дойде нагоре вече ще се мисли за газ. Явно най-важното за колата е правилния ремонт ... дали всичко ще се сложи както трябва и дали ще си пасне .. За важни неща като - гарнитура, ремък, ролки, водни помпи .. пари не се пестят, иначе след това става много скъпопоне според мен. Тука все още сме 50/50 .... едни казват че е добра, други че е много зле ... объркахте ме
G3 каква кола да си взема според теб от този клас .. препоръчай нещо
щом не можете да се ориентирате каква кола да купите гледайте да е германска

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
longora написа:G3 аз из между тези коли които гледах, Rover'а най ми харесва .. нещо немско за тези пари е само VW Polo което лично според мен не управдава високата си ценаПоздрави !
по мой наблюдения полото е по скъпо от голф3 но за 3500 ще се намери читъф голф 1.8-90 а добрите поло почват от 4к+ на горе
мотора е много добър, монтира се и на хонда сивик и акорд!
при бензиновите знаеш вече да внимаваш с гарнитурата на главата който проблем е предимно при 1.4 мотора, почти няма такъв на който да не му е правена гарнитурата (за 1.4 говоря) но ако се направи качествено няма проблеми!при дизела трябва да те предупредя, че зимата ако караш на кратки разтояния ще замръзнеш!! мотора загрява много бавно и парно няма, този проблем е и при 420 и при 25(дизелите) освен тези с климатроник разбира се но 220 с климатроник няма
и си е много неприятно, от опит ти го казвам и още нещо което се сетих е да не гледаш автоматици!!идеалният ровър 200 е 220 с дизелов мотор и 105кс!
Успех в избора
при бензиновите знаеш вече да внимаваш с гарнитурата на главата който проблем е предимно при 1.4 мотора, почти няма такъв на който да не му е правена гарнитурата (за 1.4 говоря) но ако се направи качествено няма проблеми!при дизела трябва да те предупредя, че зимата ако караш на кратки разтояния ще замръзнеш!! мотора загрява много бавно и парно няма, този проблем е и при 420 и при 25(дизелите) освен тези с климатроник разбира се но 220 с климатроник няма

Успех в избора

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре де .. защо полото е по-скъпо, това не мога да си обясня аз ..
L_GTi то и аз на пасата имам проблеми с парното ... загрява бавничко
може би да дизелите е нормално, докато на голфчето за 10 минуи и вече пърли вежди
Аз не съм много привъженик на автоматиците такаче дори и да ми предлагат на добра цена може би няма да го взема .. не си ли управляваш ти колата не си е работа
Отново ти благодаря за ценните съвети ... скоро ще се поразтърся да видя какво има по пазара .. На Горубляне има доста, но не ми се ще да си купувам кола от там... Благодаря на всички за исказаните мнения и съвети относно количката ! L_GTi ще ги видим ние дизелите какви пари са и как вървят
Поздрави на всички с което смятам темата за приключена. Модераторите да решават ще трият или ще пазят темата
Успех на всички !

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”