Проблем с лаптопа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Проблем с лаптопа
Колеги ,нотбука взе да се е....ва НР е.Когато му дойде на ума /рядко но все пак дразнещо/се получава я зелен я син я бял екран и ъц Иначе всичко работи с Win бутона по памет го рестартирам и той си тръгва и може чак след месец да го направи Някой ако може да му турне една диагноза
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stefi_pavlov написа:може да е от драйверите за видео картата, ако е това преинсталирай Windowsa , а може и да е от лентовия кабел към монитора но се моли да не е това 4е.............Пробвай първо с преинсталиране
не е от операционната система, имам го същия проблем - от кабелите е според мен. Не си играх да го оправям....
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
buFka написа:stefi_pavlov написа:може да е от драйверите за видео картата, ако е това преинсталирай Windowsa , а може и да е от лентовия кабел към монитора но се моли да не е това 4е.............Пробвай първо с преинсталиране
не е от операционната система, имам го същия проблем - от кабелите е според мен. Не си играх да го оправям....
Би трябвало да е от кабелите, но може и матрица...ако има промяна в честотата на забиване и увеличаване на проблема е матрица.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
buFka написа:не е от операционната система, имам го същия проблем - от кабелите е ....
Ученото си е учено!

От кабела е. Измъква се куплунгчето към самата матрица. Тук, на работата, по-новите машини са с LCD. Често се случва.
Лошото е, че един хванал да го ремонтира с тупаник!!!

Знаете ли колко струва 12.5" дисплей, ако става въпрос за машина, а не за лаптоп?
4 825Евро!!!
Е, бати ви Радко купи 2 лаптопа втора ръка за 570 лв. 500 лв- за работещ, дето си го ползвам в къщи

70 за неработещ, от който смъкнах дисплея!

Re: Проблем с лаптопа
mely написа:Колеги ,нотбука взе да се е....ва НР е.Когато му дойде на ума /рядко но все пак дразнещо/се получава я зелен я син я бял екран и ъц Иначе всичко работи с Win бутона по памет го рестартирам и той си тръгва и може чак след месец да го направи Някой ако може да му турне една диагноза
Като го рестартираш си тръгва без да си местил екрана?
Ако е лентов кабел ще прави много мизерии. По-скоро видеото да забива... А забелязал ли си кога забива? Като е работил повечко и позагрял, или...?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Проблем с лаптопа
Gal написа:mely написа:Колеги ,нотбука взе да се е....ва НР е.Когато му дойде на ума /рядко но все пак дразнещо/се получава я зелен я син я бял екран и ъц Иначе всичко работи с Win бутона по памет го рестартирам и той си тръгва и може чак след месец да го направи Някой ако може да му турне една диагноза
Като го рестартираш си тръгва без да си местил екрана?
Ако е лентов кабел ще прави много мизерии. По-скоро видеото да забива... А забелязал ли си кога забива? Като е работил повечко и позагрял, или...?
Не когато си поиска
а относно снимката http://hp.most.bg/hp-530-celeron-m-420- ... 27AA.html#
не е точно същи я /моят е центрино ала бала ама на фасон е същият
иначе ще го дебна да го направи и щрак

Върни се в “ОФФ-Топик - други”