Имам проблеми при палене. Като завъртя ключа, стартера завърта и ако не го пубса бързо се чува едно дълго хрррррр. Стърженето продължава докато не спре да се върти стартера (1-1.5 сек).
Мисля че се появи покрай големите дъждове. Тогава минавах през най-големите локви
Която връща обратното, след като запали.
Логиката, поне на моят стартер беше, че след като запали, и отпуснеш ключа /не съм сигурен дали и няма някакъв прекъсвач за целта/ се спира подаване на ток към стартера, и той се връща в изходна позиция, може и да са втулки, но при износени втулки ще прави проблем и при палене, няма да върти като хората а едно мизерно таквоз.
Все пак ако ако нещо не можеш да се видиш с Ваското, можеш да пробвап един стартерджия/алтернаторджия на след хемус по св. Наум в дясно, аз съм правил там и не мога да се оплача.
Операцията не е скъпа да ти излезе 20-30 лв, зависи дали лесно се сваля стартера.
Ходих при познат електричар ( извинявам се ако съм му объркал професията ).
Той каза, че втулките са се скапали. От дългото каране на скапани втулки ми се развалил и бендикса ( все още не знам кво е тва ).
Той каза, че има общо с карането в локви.
Вчера минавах през г. Бяла и поне 100 км карах през страшен дъжд и големи локви. Та има ли вероятност пак да ми се развали нещо?
веселин написа:Търсете си по морги кори за под двигателя
Да ама няма...свалят се по сервизите още преди да ги докарат в БГ.
Говоря за втора злоопотреба коли
М/у другото спорет жабарите кората води до повишаване на температурата в коша на мотора . Нещо не били направени да се проветряват добре. Аз си мисля , че за това и липсват на повечето гофрети (на мойта също ама не съм и мислил да слагам).
Съмнявам, се, че водата има нещо общо с проблема.
Това са 99% втулки и бендикс. Сваля ел мотора се и се носи на Раковска в някоя от работилниците /за предпочитане след добър отзив от клиент/
И една поправка - бендикса според мен зацепва ел мотора към двигателя, а не го прибира след запалването. Май е някакъв електромагнит. Ако някой е карал Джоган в казармата си спомня, че тази работа се вършеше с един педал над педала за газта