п.п Ама е тъпо за колегата Golf_1 ако искаш утре мога да дръпна и колин,защото сега нямам много място на харда,а и свалям ундърграунд 1
Има ли навити за мрежа на някаква джитка с коли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:Да ама brembo и crazysoul искат на ъндърграунд 1,a и изискванията са по малки та и hiljdarka може да я поткара
![]()
п.п Ама е тъпо за колегата Golf_1 ако искаш утре мога да дръпна и колин,защото сега нямам много място на харда,а и свалям ундърграунд 1
Преди малко инсталирах Ънрърграунд 2 сега ще инсталирам и 1-цата и да се почваме че стана утре
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Идвам и аз само някой да ме добави в чата ...
Последна промяна от golf_1 на Чет 25 окт 2007 2:01, променено общо 1 път.
-
Yaboru
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пичове, намерих една игра Trackamania Nations - онлайн е, има паричен награден фонд и може да се цъка от повече от 8 души едновременно. Доста е трудна - всичко зависи от майсторлъка на геймъра (как обичам тази дума
), а не от ъпгрейди по колата. Не се плашете - колите не са някакви си трошки - успях да постигна моментна скорост от 459км/ч.
Пистите са малко тегави за научаване, защото от време на време се налага да направиш някой и друг лупинг!!!, за да завършиш.
Иначе Ъндърграунд 1 ми е любимата. Ще я кача и нея, и НФС-МУ.
Колкото до блек едишъна - това е нещо като колекционерски сет от няколко допълнителни ЦД-та към играта или бонус двд със саундтрака и разни клипчета. Играта е същата, друг е проблемът
Надявам се довечера да ме пуснат в нормален час от работа, че да поцъкаме
А ако има и някой съфорумец от кр поляна/разсадника да ми помогне с антифриза - ехеее
(п.п. снощи нямах интернет в нас, дано днес има
)
Иначе Ъндърграунд 1 ми е любимата. Ще я кача и нея, и НФС-МУ.
Колкото до блек едишъна - това е нещо като колекционерски сет от няколко допълнителни ЦД-та към играта или бонус двд със саундтрака и разни клипчета. Играта е същата, друг е проблемът
Надявам се довечера да ме пуснат в нормален час от работа, че да поцъкаме
(п.п. снощи нямах интернет в нас, дано днес има
Върни се в “ОФФ-Топик - други”