Една Идея за Цялостно Боядисване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- danielicus
- Автомобил: JETTA MK2
- Двигател:
Една Идея за Цялостно Боядисване
Имам Г2 и искам да си го пребоядисам,но нямам никаква представа как трябва да стане работата с документацията и сменянето на талона.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: Една Идея за Цялостно Боядисване
отиваш в КАТ с вече пребоядисаната кола и отиваш на гишето за смяна на цвят и цялата манипулация ще ти струва 20 лвdanielicus написа:Имам Г2 и искам да си го пребоядисам,но нямам никаква представа как трябва да стане работата с документацията и сменянето на талона.

- apchih
- Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
- Двигател:
MuTa4eTo написа:отиваш в КАТ с вече пребоядисаната кола и отиваш на гишето за смяна на цвят и цялата манипулация ще ти струва 20 лвdanielicus написа:Имам Г2 и искам да си го пребоядисам,но нямам никаква представа как трябва да стане работата с документацията и сменянето на талона.
А какво става ако ти размахат хранилката на път към КАТ и при проверка на документите се установи, че зеления (например) Голф е всъщтност бял по документи?

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
apchih написа:А какво става ако ти размахат хранилката на път към КАТ и при проверка на документите се установи, че зеления (например) Голф е всъщтност бял по документи?
ползваш йокер - обади се на приятел
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами да ама шанса да те спрат ако караш като хората и спираш на жълто е минимален.
Аз вършеех в София 2 месеца с изтекъм временен талон ама....Пасат.....има ги колкото искаш и за какво да ме спират като нямам нарушение.
Подбираш си подходящ маршрут в пиков час и нямаш проблем.Спираш привечер на опашката и сутринта към 6 отиваш пак при колата (или си едиш в нея през нощтта) и напред по каналите (минаваш през тях доколкото съм запознат).
И така
Аз вършеех в София 2 месеца с изтекъм временен талон ама....Пасат.....има ги колкото искаш и за какво да ме спират като нямам нарушение.
Подбираш си подходящ маршрут в пиков час и нямаш проблем.Спираш привечер на опашката и сутринта към 6 отиваш пак при колата (или си едиш в нея през нощтта) и напред по каналите (минаваш през тях доколкото съм запознат).
И така

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- danielicus
- Двигател:
Zna4i iskam da si boqdisam golfa s nikelov cvqt takuv deto sedi kato ogledalo ama i za tova sigurno 6e mi e problem 6toto ne se znae kakuv e to4no cveta,a i koj znae kolko srtuva edna takava boq.Ako nqkoj znae da kaje
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
danielicus написа:Zna4i iskam da si boqdisam golfa s nikelov cvqt takuv deto sedi kato ogledalo ama i za tova sigurno 6e mi e problem 6toto ne se znae kakuv e to4no cveta,a i koj znae kolko srtuva edna takava boq.Ako nqkoj znae da kaje
колкото няколко като твоя голф...
забрави...
- danielicus
- Двигател:
Е,може да е скъпо ама сещаш ли се какво ще стане като спре ферари и голф със тази боя,кое ще зяпат хората.Почвам да събирам кинти намерил съм човек за боята който няма да ми вземе нощо.И да знаете ако видите голф2 с такава боя и софийска регистрация да знаете че е моят.но това ще стане сигурно след 1 година:)