и пак въпрос към компютърните спецове
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявам се публично за Оф-а ,но за да не пускам нова тема искам да попитам разбиращите.: ТФТ-то ми пали много трудно ,в смисъл като пусна комп-а то светва минимум след 15 мин.Даже по някой път въобще не светва от какво може да е??? Вярно не е първа младост или кой знае каква марка ,но все пак ме озадачи.Надявам се да не ми се налага да купувам нов.Благодаря предварително за съветите
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
veritas написа:Извинявам се публично за Оф-а ,но за да не пускам нова тема искам да попитам разбиращите.: ТФТ-то ми пали много трудно ,в смисъл като пусна комп-а то светва минимум след 15 мин.Даже по някой път въобще не светва от какво може да е??? Вярно не е първа младост или кой знае каква марка ,но все пак ме озадачи.Надявам се да не ми се налага да купувам нов.Благодаря предварително за съветите
Кое не пали лампичката ли, или просто не светва???
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Самия монитор не светва деа.Само му пука леко ламичката и си премигва като в режим стенд-байTinko написа:veritas написа:Извинявам се публично за Оф-а ,но за да не пускам нова тема искам да попитам разбиращите.: ТФТ-то ми пали много трудно ,в смисъл като пусна комп-а то светва минимум след 15 мин.Даже по някой път въобще не светва от какво може да е??? Вярно не е първа младост или кой знае каква марка ,но все пак ме озадачи.Надявам се да не ми се налага да купувам нов.Благодаря предварително за съветите
Кое не пали лампичката ли, или просто не светва???

Върни се в “ОФФ-Топик - други”