покупка на голф 3 1.8 gti
-
- Автомобил:
- Двигател:
покупка на голф 3 1.8 gti
ЭДрАВЕЙТЕ И ОТ мЕН СДОбИХ СЕ СЪС ЕДИН КрАСАВЕц ГОлФ 3 1.8 GTI 100 КОНЯ чЕрЕН мЕТАлИК ВСИчКИ ЕКСТрИ бЕЭ КлИмА С ГАЭОВИ АмОрТИСЬОрИ С лЕКИ ЭАбЕлЕЖКИ ПО КУПЕТО ОТ ВЪН НО ТОВА СЕ ОПрАВЯ мОТОрА Е ПЕрФЕКТЕН САмО ЕДИН ПрОблЕм мЕ ПрИТЕСНЯВА ПрИ ПОДАВАНЕ НА ГАЭ мОТОрА НЕ СЕ ФОрСИрА ВЕДНАГА А ИмА ПАУЭЬА ЭА чАСТ ОТ СЕКУНДАТА И ТОГАВА СЕ ФОрСИрА НОрмАлНО КАрАХ Е НА СТЕНД ТАм ВСИчКО Е НОрмАлНО НА КАКВО мОЖЕ ДА СЕ ДЪлЖИ ТОВА А мИСлЯ ДА СлАГАм АГУ И ТОГАВА ТОЭИ ПрОблЕм мОЖЕ ДА ИЭчЕЭНЕ- ДАЙТЕ мНЕНИЯ ЭА ПрОблЕмА блАГОДАрЯ ПрЕДВАрЕТЕлНО 

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито колега, добра придобивка хубаво е като пускаш някоя тема и чакаш отговор да я пуснеш там където е най-вероятно да ти се отговори
т.е. техическият форум за фау ве голф , а по въпроса за твоят проблем можеш да се довериш на клубините майстори Ваското 1 или Никси телефоните им ги има във форум сервизи
те ще прегледат колата ти и ще ти кажат какво и има. А и още нещо пожелавам ти да си я караш безаварийно. 

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
gti написа:Хмммм Голф 3 1,8 ГТИ 100 коня това е някакъв нов модел двигател.Погледни си означението на двигателя и го напиши тук за да ти кажем с точната кубатура и коне на колата.
![]()
ПП:Що за ненормално писане е това,пробвай с изключен capslock!
бе и аз се опулих на тоя двигател.

ПП да не би да си объркал голф 3 с голф 2.щото 2-ките имат един 107 коньов 1.8 гти.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
vanhallen написа:не сам толко эакъсал със материала относно моделите на голфовете става дума эа голф 3 1.8 гти 1995 година эа обоэначението на мотора ште ви пиша допалнително като го видя
просто помислих че си сбъркал цифричката.странна разфасовка ми се вижда все пак.дай някаква снимка или нещо подобно ако имаш.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
VW_FEN написа:Сипи му 98 от лукойл или ОМВ и няма да имаш проблеми с подаването на газ и реакцията на мотора... при мен така прекъсваше и не искаше да се форсира моментално заради шибания 95 от еко петролеум... откакто смених бензиностанцията вече не ми прави такива проблеми.
при мен беше същата работа

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”