R.I.P
Моля ви..
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Снощи си пътувах към Видин и на магистралата видях една ужасяваща гледка.. В най-дясната лента (нямаше аварийна, а само за бавно движещи се) караше един тир.. Като го задминавах шофьора си беше качил краката на таблото и имаше най-небрежния израз на лицето, който някога съм виждал.. Ето как стават тия работи.. Ясно, пуснал си е автопилота да поддържа някаква скорост, но ако стане нещо, някой пред него го засече някой друг и набие спирачки тоя какво прави? Смила го! Ето тези шофьори за за затвор!
-
gechi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ИМАМЕ ДАТА НА ДЕЛОТО!!!
ДАТАТА НА ДЕЛОТО Е НА 7МИ НОЕМВРИ ОТ 9АМ В ПАЗАРДЙИК. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, АКО ЙЕЛАЕТЕ СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ БРАТОВЧЕДКА МИ - МАРИА - НА ЕМАИЛ: mimi.22@abv.bg - СЕСТРАТА НА ДОБРИ.
НЕОБХОДИМО НИ Е ПРИСЪСТВИЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОТУЛИ НИШТО И ДА СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ИСКАМЕ ЕДНО - МОМЕНТАЛНА ПРИСЪДА!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МНОГО НИ ПОМАГАТЕ!!!
ПРЕГРЪШТАМ ВИ, ЗАШТОТО ВИ ЧУВСТВАМ БЛИЗКИ! От все сърце ви моля да разпространите датата и часа на делото, за да мойе колкото се мойе повече хора да дойдат!
Ако имате още въпроси - мойе и на мен да ми пишете тук или на gerganan@gmail.com но проблемът е, че аз не съм в Бг в момента:(((
ИСКРЕНО ВИ БЛАДОДАРЯ!!!
НЕОБХОДИМО НИ Е ПРИСЪСТВИЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОТУЛИ НИШТО И ДА СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ИСКАМЕ ЕДНО - МОМЕНТАЛНА ПРИСЪДА!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МНОГО НИ ПОМАГАТЕ!!!
ПРЕГРЪШТАМ ВИ, ЗАШТОТО ВИ ЧУВСТВАМ БЛИЗКИ! От все сърце ви моля да разпространите датата и часа на делото, за да мойе колкото се мойе повече хора да дойдат!
Ако имате още въпроси - мойе и на мен да ми пишете тук или на gerganan@gmail.com но проблемът е, че аз не съм в Бг в момента:(((
ИСКРЕНО ВИ БЛАДОДАРЯ!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”