Здравейте,
извинявам се, че се вмъквам във Вашата тема, но видях че обсъждате автосервизите във Варна. А аз и моята Бора имаме спешна нужда от помощ. Колата е Бора TDI 1.9 2001. Има някакъв проблем с електрониката. Последното, което направихме е да сменим акумулатора. Обаче сега седмица по-късно пак няма никакви токове. Не е карана 4 дни и няма токове. Даже сигурно пътна помощ трябва да викна, за да я закарам до сервиз. Моля Ви посъветвайте ме към какъв майстор да се обърна.
Много Ви благодаря предварително!
Къде във Варна да сменя помпичките за вода на фаровете?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
elica написа:ами в крайна сметка опряхме до Булавто-срещу Метро! Въпреки, че пишеше, че се занимават с ходова част момчетата бяха много отзивчиви и приеха проблема на сериозно! Ама в крайна сметка "побългариха" изпълнението за 3.60лв!!!Срязаха единия маркуч и го затвориха с една стяга и до там! От тогава не изтича водата, тъй че за сега нямам оплаквания!
Преди имах и един голф 3 и пак там го бяхме карали и пак останах много доволна! Ами това е .
Иво приемчик -що не каза , че ще ходите там . той е от А- форума сега ев с черна 156 ца JTD.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Соланж написа:Здравейте,
извинявам се, че се вмъквам във Вашата тема, но видях че обсъждате автосервизите във Варна. А аз и моята Бора имаме спешна нужда от помощ. Колата е Бора TDI 1.9 2001. Има някакъв проблем с електрониката. Последното, което направихме е да сменим акумулатора. Обаче сега седмица по-късно пак няма никакви токове. Не е карана 4 дни и няма токове. Даже сигурно пътна помощ трябва да викна, за да я закарам до сервиз. Моля Ви посъветвайте ме към какъв майстор да се обърна.
Много Ви благодаря предварително!
Зареди акумулаторът или сложи друг. Сложи колата за 1 вечер в гаран и откачи едната клема на акумулатора .
Може да се имере и колко ток консумира при загасена кола и затворени врати. На 0,1 А положението е зле.
Може да консумира ток от :
1.калпава или повредена аларма / или аларма с дефектен акумулатор/
2.Пробит диод в диоден блок
3.пробит транзистор в реле регулатора
4.остава да свети някоя крушка- багажник , купе или мигач габарит
5.радио
6 Нарушена изолация на някой кабел - притрита и оголена към ламарина
7. някакво късо - мост в кутията с предпазителите.
Колата може да се запали с кабели като от друга кола се подаде напрежение. Няма нижда от пътна помощ.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”