История за КАТ

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 15 авг 2005 13:17

HF написа:там е работата, че вече искам и виновните да бъдат наказани, така че в понеделник ще имам консултации с адвокати. За съжаление във фирмата, в която работя, юристите ни са силни в друга област. Не мога просто така да оставя факта, че длъжностно лице ще съставя и ще се подписва под лъжи.

иначе се оказа, че двама са охранители, а един е катаджия.

... и все пак не надценявайте много съдиите и не се вързвайте на весникарските приказки за демокрация и право...

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 15 авг 2005 13:21

Чудя се като колеги дали не можем с нещо да помогнем?От тая простотия никой нее застрахован...утре може да ми се случи на мен.

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Пон 15 авг 2005 19:11

Засега съм подал възражение, консултирах се днес с адвокати и войната започва ако издадът наказателно постановление. Надявам се началникът им да е разумен човек и да вземе мерки подобни своеволия да не се вършат. Иначе ще ги съдя за всичко, за което се сетят адвокатите.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 15 авг 2005 21:17

PL-16v написа:Батенце мисля че те видях ако караш Г3 някакъв тъмен цвят ми се видя щото точно на островчето имаше куки и голфарата тия са ебати копелетата заеби......................

Май се намери свидетел който се е движел зад куките през цялото време и е видял абсолютно всички своеволия на господа милиционерите mhihi mhihi mhihi .

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пон 15 авг 2005 21:30

Muncho написа:
PL-16v написа:Батенце мисля че те видях ако караш Г3 някакъв тъмен цвят ми се видя щото точно на островчето имаше куки и голфарата тия са ебати копелетата заеби......................

Май се намери свидетел който се е движел зад куките през цялото време и е видял абсолютно всички своеволия на господа милиционерите mhihi mhihi mhihi .

Свидетели колкот щеш mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пон 15 авг 2005 22:27

ХРАНААААА, ХРАНААА , храна им даите :motz: HF давай бате нагостиги добре , неможе за нищо да ти се пънат , кви са тия присветкания , много филми гледат тия ? нито са те спрели както трябва , нито са се представили , извършили са кражба ( на талона и полицата от застраховката ) , държали са се арогантно и са те злепоставили публично , и най-вече съжисвидетелстват :!: С теб сме :dummy: Хранаааааа....

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 16 авг 2005 8:24

А така, разкажи им играта, кажи че са те изложили пред приятелката ти и ги съди за това, може дори да стигнеш до "пропуснати ползи"
Аз съм сигурен че ако ти се занимава и си намериш свестни адвокати можеш поне да ги потормозиш добре:)

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 16 авг 2005 8:27

И да не забравиме нанесени емоционални вреди, аз като се сетя кви обяснения съм ги писал......... тва бял косъм ти излезнал, тва три дни не можал да спи и в работата са те предупредили............импровизация му е маиката, за тва американците се судят постоянно с МаКдоналдс, а на нас тука органите на реда ще ни суздават сумаити главоболия, та ще ти се налага да ходиш да си вадиш нова полица и какво ли не, гаднярска простотия

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Вто 16 авг 2005 9:40

CellNet ™ написа:Свидетели колкот щеш mhihi mhihi mhihi

нямам нищо против 10-15 VW свидетели, които съвсем случайно са карали по същата улица, на същият ден и час и са видяли какво е станало :wink:

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Вто 16 авг 2005 10:09

Имаш ги. Даже не само са видяли но са и чули щото на 5 метра били спукали гума и слагали резервната и чули разправията и били потресени от невъздържаното, грубо и непрофесионално отношение на полицайте

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 16 авг 2005 10:49

imedarov написа:Даже не само са видяли но са и чули щото на 5 метра били спукали гума и слагали резервната и чули разправията и били потресени от невъздържаното, грубо и непрофесионално отношение на полицайте

И ти ли бе колега... аз така зверски сцепиш задна дясна че не ми се говори...
Ама и онези куките поне да бяха говорили по-тихо.. а то.. всичко чух!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 16 авг 2005 13:19

Абе аман от идиоти в тая шибана държава, вече направо ми се плаче... хора, ае да обявиме гражданско неподчинение и да ходиме пред другите посолства да искаме убежище, че тука не може да се живее вече нормално :( Ако не са престъпниците да те оберат, то тогава ще са органите на реда, които и ти късат нервите от разправий!!!

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Вто 16 авг 2005 13:44

VW_FEN написа:Абе аман от идиоти в тая шибана държава, вече направо ми се плаче... хора, ае да обявиме гражданско неподчинение и да ходиме пред другите посолства да искаме убежище, че тука не може да се живее вече нормално :( Ако не са престъпниците да те оберат, то тогава ще са органите на реда, които и ти късат нервите от разправий!!!

Тва ми хареса колега mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ако трябват свидетели сериозно

Мнениеот wili98 » Вто 16 авг 2005 21:44

Вече ясно си спомням там бяхме се наредили няколко коли да помагаме на колегата със спуканата гума, та подочухме това онова :oops:

Като те са копелета, ние що да не сме?

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 16 авг 2005 22:04

Ми кой ще ти гони престъпници-трудни са за хващане-а ние сме лесни-т,ва е истината! :?

Върни се в “Пътеводител”