ТАКСИТА

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 26 окт 2007 8:57

joro_g400 написа:.
Еми да помислим някой от прованса идва в София и започва да ролира с нова елантра или квото и да е шашка се от движението и става мазало.

Aз съм от прованса, колега столичанин (сигуР си правен на жълтите павета и баба ти не е от някое село от "прованса", ще ме извиняваш, ама не се стърпявам на такива коментари) и всеки ден връткам по 1-2 курса из Букурещ, като софийския трафик е плюнка в морето в сравние с тоя в румънско (освен трафик онея са уникални с карането си, ама тва ще го оябсянявам надълго и широко друг път в друга тема, като събера повече снимков материал) и в тая Букурещ се справям, мисля че, добре. ВСИЧКО СИ ЗАВИСИ ОТ САМИЯ ЧОВЕК, ОТ НЕГОВИЯ МАНТАЛИТЕТ, ДАЛИ Е ПРОСТАК И МЪРЛЬО! НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ! ТОЙ Е БАКШИШ - НЕ СТАВА, Е И АЗ СЪМ БАКШИШ И ТО ОТСКОРО, АМА ВСЕ СИ МИСЛИМ, ЧЕ КОЕФИЦЕНТЪТ МИ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ Е НАД СРЕДНИЯ! МИР ДА ИМА!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 26 окт 2007 9:08

може и така да е
аз също имам огромни разходи на месец-може би от порядъка да карам кола на лизинг като таксист, ако не и повече, но сам си определям цените, както и те
ако има хора дето ми ги дават ще ми ги дават, ако не ще умирам от глад това е
пазарна икономика
па и винаги мога да стана горски

SLAF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SLAF » Пет 26 окт 2007 9:15

Pichaga написа:може и така да е
аз също имам огромни разходи на месец-може би от порядъка да карам кола на лизинг като таксист, ако не и повече, но сам си определям цените, както и те
ако има хора дето ми ги дават ще ми ги дават, ако не ще умирам от глад това е
пазарна икономика
па и винаги мога да стана горски

искам и аз горски

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Пет 26 окт 2007 19:26

The Red Guy написа:
joro_g400 написа:.
Еми да помислим някой от прованса идва в София и започва да ролира с нова елантра или квото и да е шашка се от движението и става мазало.

Aз съм от прованса, колега столичанин (сигуР си правен на жълтите павета и баба ти не е от някое село от "прованса", ще ме извиняваш, ама не се стърпявам на такива коментари) и всеки ден връткам по 1-2 курса из Букурещ, като софийския трафик е плюнка в морето в сравние с тоя в румънско (освен трафик онея са уникални с карането си, ама тва ще го оябсянявам надълго и широко друг път в друга тема, като събера повече снимков материал) и в тая Букурещ се справям, мисля че, добре. ВСИЧКО СИ ЗАВИСИ ОТ САМИЯ ЧОВЕК, ОТ НЕГОВИЯ МАНТАЛИТЕТ, ДАЛИ Е ПРОСТАК И МЪРЛЬО! НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ! ТОЙ Е БАКШИШ - НЕ СТАВА, Е И АЗ СЪМ БАКШИШ И ТО ОТСКОРО, АМА ВСЕ СИ МИСЛИМ, ЧЕ КОЕФИЦЕНТЪТ МИ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ Е НАД СРЕДНИЯ! МИР ДА ИМА!

Колега ти май се засегна от думата прованс ако сьм те засегнал значи би трябвало да пишеш не Град Русе а ПРОВАНС
А..... ако изкаш да ми проследиш родословието да ти пратя ЕГН
Букурещ си е едно София си е друго а хубавият град Русе си остава един спокоен и есенен град

Пп нека мир да има аз си живея в София сред Жьлтите разбирачи на :drive

Върни се в “ОФФ-Топик - други”