Няма спор че и двете коли ги е вкарал в ред.На мене много ми харесва Мк-4.Супер е.Браво на собственика.Да продължава в същия дух.И да не забрави да пусне темичка като подобри нещо.Ще се радваме да го видим.
От доста време не сам ъпдейтвал та викам да пиша два реда...
през зимата успях да поизчистя малко укабеляването...опитах да я подкарам сас мегаскуирт обаче много малко време имах че трябваше да мине тест за газовете та върнах обратно оригиналния компютар....
докато я бях паркирал инсталирах една стоманена броня от долу да пази че я свалих на КОНИ коилс....от горе на това оправих бронята и сложих имитация на Р32 броня със кулъра от пред...
сега на скоро изкормих всичко за климатика - компресор, радиатор, траби всичко да освободя малко място от пред...и изкормих целия интериор - ще го преправям със оранжев велур....
днес я качих на ролките и инсталирахме Eurodyne чип - на 87 октан избута 179 кончета....като сменя бензина трябва да качи малко...
това ще е таз година по двигателя - завършвам интериора и само си я карам...
а забравих да спомена че избелих предния капак от боята и сега сам го оставил да го вали дъжда че да раждяса - рат стайл
мдам....аз специално купих оранжевите мигачи на калника - всички имат бели пък аз исках оранжеви
в зависимост от степента на трудност седалките или ще останат както са или средата ще бъде преправена с оранжев велур и тя....много се мъча да не прекаля с оранжевото та ще видим до къде ще го добутам....