Въпрос за странично огледало на Голф 3
- asenkolev
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за странично огледало на Голф 3
Счупи се предната пластмаса, на парчета. Гледам и други 3-ки, така си карат без нея, ама грозно. Дразни ме. Може ли да се постави друга пластмаса или трябва ново огледало? По моргите цяло огледало ли ще искат да ми продат? И т.н, каквото се сетите по въпроса. добре дошло.
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за странично огледало на Голф 3
asenkolev написа:Счупи се предната пластмаса, на парчета. Гледам и други 3-ки, така си карат без нея, ама грозно. Дразни ме. Може ли да се постави друга пластмаса или трябва ново огледало? По моргите цяло огледало ли ще искат да ми продат? И т.н, каквото се сетите по въпроса. добре дошло.
на мен ми бяха откраднали същата пластмаса преди... търсих търсих на морга или ново всички продаваха на комплект.
- asenkolev
- Автомобил:
- Двигател:
protoberans написа:asenkolev написа:Счупи се предната пластмаса, на парчета. Гледам и други 3-ки, така си карат без нея, ама грозно. Дразни ме. Може ли да се постави друга пластмаса или трябва ново огледало? По моргите цяло огледало ли ще искат да ми продат? И т.н, каквото се сетите по въпроса. добре дошло.
на мен ми бяха откраднали същата пластмаса преди... търсих търсих на морга или ново всички продаваха на комплект.
И за кви пари горе-долу?
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
asenkolev написа:protoberans написа:asenkolev написа:Счупи се предната пластмаса, на парчета. Гледам и други 3-ки, така си карат без нея, ама грозно. Дразни ме. Може ли да се постави друга пластмаса или трябва ново огледало? По моргите цяло огледало ли ще искат да ми продат? И т.н, каквото се сетите по въпроса. добре дошло.
И за кви пари горе-долу?
моите са със жило не са електрички за 44 си го купих чисто ново...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”