Здравейте господа Пасатаджии,
Миналата седмица взех Пасат 92 АБС мотор 1.8;90 конски сили.
На купе е много запазена.Тъмно син металик-красива е нищо че е стара.
Оправих и радиаторчето на парното(сложих ново),смених консумативите.Сега не ми отчита бенза и температурата.Как се оправя?
После:на бензин хълца като за последно,варви след 4000 оборота.
На газ върви добре,но понякога сама се цфорсира до 3500-4000 оборота.Зашто така?Всеки ме гаври за колата,че не купих Астра хеч,а съм взел тоя "дарак"-така ми викат на колата.
На диагностиката ми казаха че е износена долната част на инжекцията.
Какво да правя?
Моля за помощ?
Благодаря.

mnogo mi e zor s toya passat
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
За индикаторите - има една интегрална схема (на вид като мощен транзистор) на платката на таблото - понеже е масивна и не е добре закрепена й се напукват спойките. Чест проблем е. Оправя се лесно с поялник.
За "износена долна част на инжекцията" - вероятно имат предвид пробито гумено уплутнение? Ако е така - сменяй го, и вероятно голяма част от проблемите ще изчезнат.
Вече като го оправиш това, пиши какво е останало като проблем - ще се оправят нещата, не му се плаши. Това са железни коли, не случайно са толкова много в БГ.
За "износена долна част на инжекцията" - вероятно имат предвид пробито гумено уплутнение? Ако е така - сменяй го, и вероятно голяма част от проблемите ще изчезнат.
Вече като го оправиш това, пиши какво е останало като проблем - ще се оправят нещата, не му се плаши. Това са железни коли, не случайно са толкова много в БГ.

Passat
Ако това е дарак,какво да кажем за Астрата.Отиди при свестен газаджия да погледне тампона на моното и центровка.Виж също стандартните-свещи,кабели,палец,капачка.Пиши ЛС на колегата Жокер-на мен ми помогна.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
относно уредите има доста причини от които може да не работят,бушони,датчици,а при мен проблема идваше от стрелката,беше излязла от канала и ми беше прекасната една писта от платката на арматурата(за тая на темперетурата става вапрос), а за това,че е ДАРАК не съм на това мнение,аз го карам 4год. и съм МНОГО ДОВОЛЕН 

- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
кажи им натия с астрата че по голема бракма от нея няма. Нито хможеш да натовариш нещо в нея нито нищо 
6. Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора. ОБИДНИ и НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ към когото и да било от форума няма да се толерират.
7. Като допълнение към т.6 ... Не са допустими и обиди към притежателите на други марки автомобили и други автоклубове.
mod edit: Sunny

6. Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора. ОБИДНИ и НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ към когото и да било от форума няма да се толерират.
7. Като допълнение към т.6 ... Не са допустими и обиди към притежателите на други марки автомобили и други автоклубове.
mod edit: Sunny