НЯМАМ ПАРНО-ПОМОЩ-РЕШЕНО

Техническа и сервизна информация за Passat
AntonioLuk
Автомобил: Пасат
Двигател: APT 2000г

Мнениеот AntonioLuk » Чет 25 окт 2007 7:36

Благодаря за инфото! Надявам се през уийкенда да намеря време за да отстраня този проблем.

Потребителски аватар
zelen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zelen » Пет 26 окт 2007 18:07

О.к. И аз нямам парно вчера четох темата и реших днес да оправя и моето.Така трагнах с пипането на трабите които идват от двигателя към радиаторчето на парното Едната пареше другата беше топла и установих че радиаторчето е задръстено.Махнах горната и долната жабка и и се откри една пласмасова кутия на нея мотора за вентилацията.Така 1 ми вапрос е как да махна тази кутия за да стигна до радиатора щото днес не можах да я искарам.2 ако си купя такъв препарат за радиаторчета които отпушва-пускам го през единия маркуч с едно компресорче и?Дали ще има ефект.И 3 ми вапрос е отпред под капака до компютара се намира отвора през който идва ваздух има една клапа и след нея е мотора та тази клапа как се отваря?Пробвах с врътките не се овори ???? :evil:

Потребителски аватар
zelen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zelen » Пет 26 окт 2007 21:58

Помагаите хора трябва ми инфо утре пак да я мятам :bishop

shimbi
Автомобил: джета 2012г
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shimbi » Нед 28 окт 2007 23:08

:( i pri men duha toplo no samo v liceto,nakadeto i da vartia kopchenceto i da jelaia da promenia patia na vazdushnia potok ne se poluchava.molia ako niakoi e imal tozi problem i go e otstranil uspeshno da spodeli kak???

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Пон 29 окт 2007 1:28

shimbi написа:.........................

psstv18rp написа:....преди да разглабяш таблото, виж дали жилата работят правилно. Често се чупят крепежите им и в двата края, съответно някоя клапа не се мести. Ако е така - проблема се решава тривиално с връзване с тел, и др. под. нашенски трикове.

:да: ВЕрвай му!.... И аз съм минал по този път..., при теб трябва да е същото, като процедура...
1. Сваляш декоративната пластмаса на трите врътки- на щипки е :!:
2. Развиваш болтове- 4 или 6 бр., :roll: ....непомня... :oops: .... черни.. :wink:
3. Вече всичко е плод на твоята фантазия..... Аз пробих с тънка бургия дупки в пластмасовите части и с тел притегнах леко жилата. След това отгоре силикон върху жилата и пластмасите .... и така вече пета година. Задължително преди да сглобиш всичко, завърти всички врътки в двете посоки, защото аз тази процедура я правих два пъти!
4. ЕТО, нещо подобно.. И ОЩЕ ЕДНО и по ТЕМАТА ...малко
5. ...., като за първи пост- не е фатално, ама от тук на там, на кирилица- препоръчително е.... :wink:

shimbi
Автомобил: джета 2012г
Двигател:
Контакти:

mersi

Мнениеот shimbi » Пон 29 окт 2007 8:39

:) blagodaria ti kolega,shte se vazpolzvam ot opita ti. :) pojelavam ti vsichko nai-dobro ,i hiliadi blagodarnosti! :)

Върни се в “Passat”