Градушката стана основна напаст за автомобилите това лято!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Градушката стана основна напаст за автомобилите това лято!
Преди половин час се изсипа и тук. Добре че не бяха едри парчета че сърцето ми се къса. Тази година много градушка пада ужассс 

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Градушката стана основна напаст за автомобилите това лят
L&R написа:Преди половин час се изсипа и тук. Добре че не бяха едри парчета че сърцето ми се къса. Тази година много градушка пада ужассс
Не бяха едри ли ти къде беше докато валя? Аз имах чувството че ще се пръсне колата после излизам и гледам нищо и няма

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
FELIPE написа:Градушката е кофти нещо и аз нося по едно одеало в багажника,но досега не съм го използвал(за защита от ледчетата де)![]()
.
Абе чукай на главата си , ако не на моята ,ч е е дървена.
Миналата година по тревога измъкнах шалтетата от спалнята за да покривам колата. Добре, че си бях в къщи в отпуска и се спрявих за броени секунди. После ми беше жално да гледам колите наоколо : вдлъбнатини по тавани, капаци, счупени предни задни , странични стъкла, шибидахи- зависи откъде е чукало защото имаше много силен вятър и на моменти "валеше" почти хоризонтално
- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз искам да кажа на хората тук които не са от Варна .Вие не знаете какво е градушка бе ! Миналата година във Варна се изсипа градушка с размера на яице . Аз съм виждал коли с изпотрошени стъкла ,лайсни на вратите строшени огледала , мигачи , стопове .Да не говорим за таваните и капаците . Застрахователните дружества дори спряха да плащат (някои само ) . Но това което се случи тука , не можете да си го и представите 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”