Месечна среща - 28.10.2007 - 14 часа.
Tinko написа:peshonp написа:все не ходя на другите срещи,сега поне ще дойда да си дам париците за ключодържателявидях,че ще има кой да ми ги прибере
само да намеря мястото и съм там
Видях го къде е,ако някой ми каже и някой тарикатски път как да стигна от Дружба там,ще черпя като дойдаИ още един въпрос,околовръстното отворено ли е,щото ако е,от Младост като изляза на него май ще стигна до мястото...
Тюю,исках да посетя и музея..10 лв,кожодериче и малката я няма сега в София,щях да мина за 3 лв
ай стига съм спамил вече ..
Аз съм от младост може да си чукнем среща, но правя ремонт и незнам дали на 100% ще свърша.... иначе минаваш през младост и цепиш през околовръстното... се към горнобански нататак.... После нали има едно разширение на пътя е те там малко преди да свърши отбиваш долу под моста и завиваш на дясно и после направо и си пред НИМ. То е оградено с черни метални огради. И пред него има дълга писта, срещата е точно там пред входа
а бе ще се качиш в моята кола,ама да знаеш,нов шофьор съм,попълват се едни заявления преди да се качиш,че не си се качил насила