Сегашните ми гуми са 185/60/15, искам да си взема зимни....
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Сегашните ми гуми са 185/60/15, искам да си взема зимни....
ама Ласа такава зимна няма
- http://www.lassa.com.tr/lassaweb/winter_radials.htm и не знам какъв размер гуми да си сложа, така че да не се получава голяма разлика. Не ми препоръчвайте оня кухия конфигуратор на Боряна Груп, моля! 
Последна промяна от The Red Guy на Съб 27 окт 2007 16:06, променено общо 1 път.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Aм - що ласа, щото вече имам над 20 познати, дето са издухали по 10 комплекта мин. за няколко години всеки и са адски доволни, а и цената им е добра. Иначе скъпи хубави гуми има - Мишлен, Дънлоп, Йокохама......, ама както казах са скъпи. А Дебицата за мен не става - на вторият сезон т.е. зима увяхват отвсякъде - тва от опит го казвам.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
От последния ти пост не виждам разлика между Debica и Lassa. Нещо Semperit хвалят в тази тема. А и като написах "Semperit" в търсачката, излезе че има и да се продават такива (твоят размер).
The Red Guy,мойте уважения към теб,но няма да се съглася с това за "ласа"! Имам такива-чистак нови купувани....От 3 сезона ги карам задни-жал ми е да ги хвърля
Никога няма вече да си купя този "комшииски" боклук,ебати със летни гуми качвам баира до вкъщи,а с тези -нъц!Ама били "Bridgestone"-по-скоро,според мен,са гюмюс ментес!!!
Дори и "корморан"са по-добри от тях(пак според мен)
Ако аз дам пари за кола кат твойта(дай боже
)няма да спестя от гуми 100 кинта...,Но все пак -това си е твоя решение......
Дори и "корморан"са по-добри от тях(пак според мен)
Ако аз дам пари за кола кат твойта(дай боже
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”