Скърцане на бензинова помпа

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
remax
Автомобил:
Двигател:

Скърцане на бензинова помпа

Мнениеот remax » Съб 27 окт 2007 19:16

Здравейте, искам да попитам следното: сутрин като дам на контакт се чува едно леко скърцане от бензиновата помпа(2 пъти до сега съм го чул), та какво ще кажете по въпроса; дали си е тръгнала или може да е от лош бензин и т.н. :?

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 27 окт 2007 20:42

Може да е от какво ли не.Аз винаги като сменя горивен филтър го отварям да видя какво има вътре и ако не ми хареса какво има си правя промивка на системата!

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Скърцане на бензинова помпа

Мнениеот тръба » Нед 28 окт 2007 2:22

remax написа:Здравейте, искам да попитам следното: сутрин като дам на контакт се чува едно леко скърцане от бензиновата помпа(2 пъти до сега съм го чул), та какво ще кажете по въпроса; дали си е тръгнала или може да е от лош бензин и т.н. :?
Спокойно!Напълно нормално е.Просто помпата ти подкачва бензин. :D :wink: Проблем е,когато издава странни звуци при работещ двигател.Бензиновата помпа най-често се разваля,ако караш с малко гориво(в резервата),или със стар бензин(от месец и повече...).Разтрака ли се гадината,ВЕДНАГА трябва да заредиш.Караш после и се молиш да се оправи.Моята помпа,така съм я спасявал няколко пъти. :D

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”