Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Форд орион дизел. Количката си я бива,за града,ама беше много стара и доста амортизирана,все пак съм доста доволен,тва преди две години и половина,за съжаление някъв с бмв изпреварвал на завой,когато инструктора ми отивал за риба и от горкото орионче почти нищо не остана,за щастие на инструктора нищо му нямаше...
курса го карах преди около 4 години на един опел вектра,дето май беше по-дърт и от мен.
хидравлика - нема
оборотомер - нема
скоростите - с ритник
возията - ад
съеденител - в отпуска
вътрешното пространство - като в консерва от сардини.
бе с две думи след всеки шоферски сеанс излизах от тоя опел РАЗЧЕКНАТ
уникално весело беше,но с ръка на сърцето мога да кажа,че всички недостатъци на учебния автомобил се оказаха плюсове в последствие - научих се да карам инат автомобил и това ми помогна много в бъдеще.
а инструктура беше нумер уно просто
"РЕНКАТА РЕНКАТА,ГЛЕДАЙ РЕНКАТА!"
"Ква ренка бе,Тинка?" недоумявам аз.
"РЕНКАТА БЕ,РЕНКАТА!"
"Ъ?!!!" пак гледам тъпо
"Реното бе!"
а то това рено в лява лента,аз се включвам на булеварда от дясно и колата беше минала още на първите реплики на инструктура
бе въобще всеки ден беше някъв цирк просто,наслушах се на лафове и се нагледах на ситуации
при него карахме курса аз и още двама приятели - и тримата минахме от 1-вия път ,тъй че Тинката си свърши отлично работата:wink:
хидравлика - нема
оборотомер - нема
скоростите - с ритник
возията - ад
съеденител - в отпуска
вътрешното пространство - като в консерва от сардини.
бе с две думи след всеки шоферски сеанс излизах от тоя опел РАЗЧЕКНАТ

уникално весело беше,но с ръка на сърцето мога да кажа,че всички недостатъци на учебния автомобил се оказаха плюсове в последствие - научих се да карам инат автомобил и това ми помогна много в бъдеще.
а инструктура беше нумер уно просто
"РЕНКАТА РЕНКАТА,ГЛЕДАЙ РЕНКАТА!"
"Ква ренка бе,Тинка?" недоумявам аз.
"РЕНКАТА БЕ,РЕНКАТА!"
"Ъ?!!!" пак гледам тъпо
"Реното бе!"
а то това рено в лява лента,аз се включвам на булеварда от дясно и колата беше минала още на първите реплики на инструктура

бе въобще всеки ден беше някъв цирк просто,наслушах се на лафове и се нагледах на ситуации

при него карахме курса аз и още двама приятели - и тримата минахме от 1-вия път ,тъй че Тинката си свърши отлично работата:wink:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
slance написа:"Маскювич"2140-Д![]()
.ехеее време оно, 89-та зимата.
п.п.кьсмет беше ако си с Лада.
като каза зимата се сетих за баща ми, който има професионална книжка и само ми повтаряше преди изпита да спазвам знака за паркиране на четни и нечетни дати на шега (то от 20 години сигурно го няма тоя знак, ама него го скъсали една зима на изпита, защото спрял отляво на нечетна дата когато му бил изпита, а трябвало да се спира отдясно

извинявам се за отклонението

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”