П О М О Щ - откраднаха ми VW Bora
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кражба
в коя компания ти е каското?
много кофти пич мислех че застраховани не пипат.на баджанак ми преди години му откраднаха венто-то то беше застраховано но ДЗИ тупаните не слагаха стикери по стъклата тогава и явно джамбазите са се объркали.резултата беше-колата на камбаните в София в едно дере беше удряня цялата с чук разбирай по целата броня и вътре таблото беше на сол бяха свалили газ бутилката и беха нарязали отпред всякакви маркучи и връзки.дзи му плати ремонта и след това баджо продаде колата.все си мисля че или са били джамбази на бул инс който са нападали коли на конкурентни фирми с цел отиване при тях или нещо др.според мен ако е в бул инс колата ше се намери щото маргините държат джамбазите и има контрол нищо че някой ше каже че тея времена са отминали.дано я намериш щот по писаното разбирам че ти е на сърце ктая кола...
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
boro72 написа:много кофти пич мислех че застраховани не пипат.на баджанак ми преди години му откраднаха венто-то то беше застраховано но ДЗИ тупаните не слагаха стикери по стъклата тогава и явно джамбазите са се объркали.резултата беше-колата на камбаните в София в едно дере беше удряня цялата с чук разбирай по целата броня и вътре таблото беше на сол бяха свалили газ бутилката и беха нарязали отпред всякакви маркучи и връзки.дзи му плати ремонта и след това баджо продаде колата.все си мисля че или са били джамбази на бул инс който са нападали коли на конкурентни фирми с цел отиване при тях или нещо др.според мен ако е в бул инс колата ше се намери щото маргините държат джамбазите и има контрол нищо че някой ше каже че тея времена са отминали.дано я намериш щот по писаното разбирам че ти е на сърце ктая кола...
Има истина в думите ти...и преди 10 години мутрите командваха тези звена и сега е така...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Meshov написа:на колкото ми я оцениха на толкова я застраховах, ако бяха казали 20к за толкова щях да я застраховам, всъщност е 12 без малко, но
както казах искам си колата не парите, ако някой ми помогне да я намеря ще почерпя прилично...
Сори за случката и за това което ще кажа понеже не е много приятно за никого в БГ ,но ако искаш да си сигурен че колата няма да изчезне застраховката е в Бул Инс а ако по чудо вземат че я дигнат то там си я застраховаш за колкото ти си я оцениш /в разумни граници разбира се/ и ти я плащат на 100% ! Друг е въпроса защо така се получава

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:...
Извинявай, ама това хич не е вярно. Решат ли да ти откраднат колата, където и да е застрахована, няма значение. Пример: На мой колега му откраднаха Голф2 застрахован в БулИнс. Това първо. Второ, не му дадоха той да си определи цената, на която да я застрахова, и му платиха само 2000 лева, това беше преди 4 години, когато такава двойка беше поне 4000 лева.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”