Golf 3 GTI
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Само с една дума - " Окачване"
Всичко друго е въпрос на вкус.
А сега моето мнение.
Не знам защо предната броня е такава при положение, че е на една педя от земята. Искаш тунинг - хубаво, но по този начин колата трябва да се влачи на 2 пръста от земята, за да се оправдаят вложените пари и да се постигне ефекта. По този начин не правиш нито едно от двете.
Малко градивна критика:
Лепенката на стъклото да не е червена, а черен мат
Страничните мигачи черни, сещаш се защо...
Мисля че имаш нужда от фланци, че нещо джантите ми се губят толкова навътре
Задната чистачка - аут
За емблемата ти казаха
Евала ти правя обаче, че си решил да вложиш пари в колата си, най-важното е да те радва теб, а ние тук кво мислим все тая.
п.с Не се обиждай от коментарите на хората,защото след като си постнал резултата тук означава че искаш да разбереш какво мислят хората за колата ти
Всичко друго е въпрос на вкус.
А сега моето мнение.
Не знам защо предната броня е такава при положение, че е на една педя от земята. Искаш тунинг - хубаво, но по този начин колата трябва да се влачи на 2 пръста от земята, за да се оправдаят вложените пари и да се постигне ефекта. По този начин не правиш нито едно от двете.
Малко градивна критика:
Лепенката на стъклото да не е червена, а черен мат
Страничните мигачи черни, сещаш се защо...

Мисля че имаш нужда от фланци, че нещо джантите ми се губят толкова навътре

Задната чистачка - аут
За емблемата ти казаха
Евала ти правя обаче, че си решил да вложиш пари в колата си, най-важното е да те радва теб, а ние тук кво мислим все тая.
п.с Не се обиждай от коментарите на хората,защото след като си постнал резултата тук означава че искаш да разбереш какво мислят хората за колата ти

-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Не разбирам защо всички се надпреварвате да укорявате човека? На един това не му харесвало, на друг онова.
До колкото си спомням, същността на тунинга е да си направиш колата така както ти харесва на теб, да е по някакъв начин уникална и да се различава от другите на пътя. На човека така му харесва, така си я е направил! Не е задължително всички "тунинг" тройки да изглеждат еднакво. Примера на alpine е много добър, и на мен също много ми се нрави.
Според мен собственика на колата да не се обезкуражава от отрицателните коментари, а да работи към изглаждане на идеята! Успех!
До колкото си спомням, същността на тунинга е да си направиш колата така както ти харесва на теб, да е по някакъв начин уникална и да се различава от другите на пътя. На човека така му харесва, така си я е направил! Не е задължително всички "тунинг" тройки да изглеждат еднакво. Примера на alpine е много добър, и на мен също много ми се нрави.
Според мен собственика на колата да не се обезкуражава от отрицателните коментари, а да работи към изглаждане на идеята! Успех!
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Ivo_ написа:...
Братле ти не разбра май Нандо .
Човека си е пуснал колата за да го обсъдим . Никъде не е писал че само положителните мнения да се пишат нали ?!
А като не иска отрицателни мнения (винаги ги има разбира се ) да не си пуска тема , няма друг начин .
Така си е решил така си я направил ! С здраве да си я кара !
- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
Tyan написа:уважавам хвърленият труд, но на мен лично не ми допада .....

alpine написа:Ivo_ написа:...
Братле ти не разбра май Нандо .
Човека си е пуснал колата за да го обсъдим . Никъде не е писал че само положителните мнения да се пишат нали ?!
А като не иска отрицателни мнения (винаги ги има разбира се ) да не си пуска тема , няма друг начин .
Така си е решил така си я направил ! С здраве да си я кара !

Според мен е въпрос на култура. Хубаво че на някой не му харесва, ама защо трябва да го казваш на човека дето е хвърлил толкова пари, труд, че не е трябвало така да я прави, все едно ще тръгне да се съобразява и ще почне с промените. То това добре че форума е за всякакви мнения, ама негативизма малко трябва да е в норма, че не се усещате.

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това какъв е крайния резултат и колко пари са дадени нищо не значи.
Колата на мен не ми харесва изобщо, предната и задната броня не ми допадат (особено предната е ужасна), висока е, джантите изглеждат добре но са ментелива марка.
Огледалата са много добър избор, цвета също ми харесва.
Това е кое мисля, като цяло нека човека си я кара и е важното да го радва

Колата на мен не ми харесва изобщо, предната и задната броня не ми допадат (особено предната е ужасна), висока е, джантите изглеждат добре но са ментелива марка.
Огледалата са много добър избор, цвета също ми харесва.
Това е кое мисля, като цяло нека човека си я кара и е важното да го радва

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nadasdi написа:Според мен е въпрос на култура
Стига бе човек не се заяждаме нито се подиграваме а просто изразяваме мнение пък ти взе да ни говориш и за култура

Погледни само колко колеги сме на едно и също мнение явно още малко хора знаят как стават истинските неща и когато започнеш да ги съветваш ставаш виновен

Имаме си и тема за пример http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14429 разгледайте я внимателно
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
На мен Голфчето ми допада!Браво за ентусиазма.Наистина има неща за доизкосуряване,но при всяка кола винаги има какво да се прави-стига човек да има идеи и мерак.От критиката която ти направиха колегите извлечи това което смяташ за добро и при още малко желание го направи
Пак повтарям като цяло колата ми харесва!!!
Пак повтарям като цяло колата ми харесва!!!

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993