пак табло за пасат 3,Б4 илитам къвто и да е!!!!
пак табло за пасат 3,Б4 илитам къвто и да е!!!!
кофти работа, на пасата му изгоря таблото, някъв маистор го прай и го закрепи за 2-3 месеца и то пак фъцна.След това каза че е "тотално починало" пък аз като го замервам (първобитно но сигурно)и му бачкат диодите за мигачите, за дългите светлини, за зареждането и там още такива работи.Пък на колата като е му бачка само едната лампа за мигачите.
таблото е електронно-няма жила,вакуми и..., само една букса с 28 крачета.
КВО ДА ПРАВЯ??? колата вече година и нещо седи с дупка пред волана. табло ново-2200лв като върнеш старото неотваряно(тое правено 2 пъти и... нъцки) ,втора у/а НЯМА нито на Симеон нито...къде ли не
Та...кво да правя друго табло или нещо е по колата???????????
пак за таблото
ако има някои който ги разбира тия табла нека драсне и аз ще го занеса щот имам съмнения че проблема не е в него!!! а пък колата не е в софия.
- theater
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз тъй като наскоро си свалях таблото от незнание за едни други неща мога да кажа само едно - поне скоростомера трябва да работи (става дума за Б3 89-та година), защото начина на работа е чисто механичен - жило. Ако не е закачено - не работи.
EDIT: След кратък размисъл в тоалетната стигнах до извода, че е по-вероятно да е електрически и жилото просто да индуцира ток..... май не е много вярно по-горното, което съм написал.
Нека майсторите кажат !

EDIT: След кратък размисъл в тоалетната стигнах до извода, че е по-вероятно да е електрически и жилото просто да индуцира ток..... май не е много вярно по-горното, което съм написал.

Нека майсторите кажат !
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
theater написа:Аз тъй като наскоро си свалях таблото от незнание за едни други неща мога да кажа само едно - поне скоростомера трябва да работи (става дума за Б3 89-та година), защото начина на работа е чисто механичен - жило. Ако не е закачено - не работи.
EDIT: След кратък размисъл в тоалетната стигнах до извода, че е по-вероятно да е електрически и жилото просто да индуцира ток..... май не е много вярно по-горното, което съм написал.![]()
Нека майсторите кажат !
Абе ти си истински фен, щом и в тоалетната си мислиш за проблемите на марката... bowdown
- theater
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОФФ: Не бе, не съм фен... просто там е едно от малкото места, в които човек има време да помисли на спокойствие, а тъй като точно преди това бях писал това по-горе, логично си мислех за него.
А иначе - колата си е кола. Просто трябва да ти служи според мен. Не робувам на марки, но VW наистина ми харесва страшно много в сравнение с другите кочини, които съм карал досега.

А иначе - колата си е кола. Просто трябва да ти служи според мен. Не робувам на марки, но VW наистина ми харесва страшно много в сравнение с другите кочини, които съм карал досега.