Скоростни възможности на 1.8 ABS ???
нашия стария голф 2 1,6 ТД Рабит го бяхме продали на едно момче и той беше казал че е вдигал 200 с него и да ви кажа вярвам му голфарата беше голяма бегачка, сегашната е малко тромава ама ся като сабера пари ще я отваряме да и сменяме сигменти и се надявам да няма ръб
ПП. а колега ти на газ ли си вдигнал толкоз 150-160 (пак добре)
Shotgun е прав аз съм се возил най-много със 180 ама те ваобще не се осещаха на едно Венто на братовчеда и най-интересното е че му покзваше моментен разход 8 литра
Shotgun е прав аз съм се возил най-много със 180 ама те ваобще не се осещаха на едно Венто на братовчеда и най-интересното е че му покзваше моментен разход 8 литра
h0nda написа:нашия стария голф 2 1,6 ТД Рабит го бяхме продали на едно момче и той беше казал че е вдигал 200 с него и да ви кажа вярвам му голфарата беше голяма бегачка, сегашната е малко тромава ама ся като сабера пари ще я отваряме да и сменяме сигменти и се надявам да няма ръб

Последна промяна от vw golf на Нед 28 окт 2007 21:56, променено общо 1 път.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
На новата газ от Петрол(колата върви страхотно с нея), по Девненския баир(нагоре естествено) 165 км/ч на 5-та и отпуснах газта,защото не смятам за безопасно с коли като нашите да се кара с повече от 150 км/ч.....моргите непрекъснато се пълнят с експериментатори и "научни" изследователи търсещи да преоткрият законите на физиката....
190 с Пасата Шумен-Варна преди 6г точно го бях взел и това ми беше първото дълго пътуване с него.
170 с Голфа(ABD) на Цариградско това горе долу му е макса.
П.С. Не си правете бъзик с това , при такава скорост колата си е направо неуправляема , пукаш гума или чупиш нещо по ходова част(много вероятно за коли на такива години) и си труп а може и невинни да завлечеш със себеси.
170 с Голфа(ABD) на Цариградско това горе долу му е макса.
П.С. Не си правете бъзик с това , при такава скорост колата си е направо неуправляема , пукаш гума или чупиш нещо по ходова част(много вероятно за коли на такива години) и си труп а може и невинни да завлечеш със себеси.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”