Каква е максималната скорост?
-
alonso1
а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
Пиша това эащото съм на 12 години и съм вдигал само 80 км с Renault Megane II 1.6 16V 115 hp - на баща ми
а иначе съм се возил с 260 с Аudi S6 quattro 4.2, 220 с Renault Megane ii 1.6 16V и с VW Golf 4 1.4 16V 75hp (на майка ми обаче баща ми ги вдигна) 185
Пиша това эащото съм на 12 години и съм вдигал само 80 км с Renault Megane II 1.6 16V 115 hp - на баща ми
а иначе съм се возил с 260 с Аudi S6 quattro 4.2, 220 с Renault Megane ii 1.6 16V и с VW Golf 4 1.4 16V 75hp (на майка ми обаче баща ми ги вдигна) 185
- quattro
- Автомобил: Passat B35i
- Двигател:
Re: а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
alonso1 написа:а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
те ли ти дадоха ключовете от колата или ти си ги взе сам ???
Пичове, вие добре вдигате тия скорости по километраж, но на практика карате с доста по-малка скорост. Километража на колата дава прогресивна грешка, т.е. с увеличаването на скороста грешката нараства и може да стигне 10 -12%. И ако си мислиш, че караш с 170км/ч а производителя е дал мах.162 по-вероятно е да си карал със 158 -160 км/ч.
абре алонсо ти си слаб и аз сам на 12 ама със пассата вр6 на баща ми дигнах 850 км/ч аз обаче съм сигурен че ти си вдигал и повече ама се правиш на скромен за да не засрамиш момчетата аре не се излагай на мене не ми дават да карам (не сам и карал)кола.а ти кво да не искаш да кажеш че бащати е тъп да даде на 12 годишно дете да кара кола пък чак и 80 км да вдигне!ти зле ли си??ти сигурно като ги вдигна 80 км баща ти се е насрал от страх и те е молил да намалиш ама ти не и си карал до морето с толкова нали
всички ти вярваме
и пак да спомена на 12 год сам ако искаш звънни ми да напраим един картинг да видим дали си толкова добър да караш с 80 ама мен ме хвана страх... нали знаеш сигурно ше дигнеш 200 с карта и ше ме биеш с 1 мин
всички ти вярваме
и пак да спомена на 12 год сам ако искаш звънни ми да напраим един картинг да видим дали си толкова добър да караш с 80 ама мен ме хвана страх... нали знаеш сигурно ше дигнеш 200 с карта и ше ме биеш с 1 мин
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
blqsu4ko написа:абре алонсо ти си слаб и аз сам на 12 ама със пассата вр6 на баща ми дигнах 850 км/ч аз обаче съм сигурен че ти си вдигал и повече ама се правиш на скромен за да не засрамиш момчетата аре не се излагай на мене не ми дават да карам (не сам и карал)кола.а ти кво да не искаш да кажеш че бащати е тъп да даде на 12 годишно дете да кара кола пък чак и 80 км да вдигне!ти зле ли си??ти сигурно като ги вдигна 80 км баща ти се е насрал от страх и те е молил да намалиш ама ти не и си карал до морето с толкова нали
всички ти вярваме
ку ку руко вафла чудна... дръж се моля те прилично....
1.6 D
с 55 коня трудно се вдига много - ама 150 съм правил по Хемус между тунелите - там е нанадолнище към Ботевград. По книжка макс. скорост на дизела е 144 км/ч. Ще сложа и снимка ама е вкъщи на компа. Иначе карам 100-120 щото Голфъра е '84 и ще се разпадне някъде ...
)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”