Пак за вратите и дръжките
Пак за вратите и дръжките
Здавейте пичове! Бърз въпрос - уплътнението между дръжката и ламарината на вратата падна и на 4-те врати (Пасат 3)!!!Имам чувството че ще ми остане дръжката в ръката!Продават ли се такива и каде? Преварително благодаря за всеки съвет!
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тука има писано по въпроса:
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 0%E0%F2%E0
А онова уплътнение аз си го намерих вътре във вратата, сложих си го на мястото и няма проблем
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 0%E0%F2%E0
А онова уплътнение аз си го намерих вътре във вратата, сложих си го на мястото и няма проблем

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
@Jovany
Най-вероятно ти се е износила пластмасовата капачка, която натиска бравата. Развий болта изцяло бутни дръжката напред и я извади! Погледни в какво състояние е капачката - единия и край предполагам се е износил. Завърти я на 180 градуса или я смени с друга и сглабяй по обратния ред, след което няма да имаш проблеми.
Работата е за няма и 5 мин.
Най-вероятно ти се е износила пластмасовата капачка, която натиска бравата. Развий болта изцяло бутни дръжката напред и я извади! Погледни в какво състояние е капачката - единия и край предполагам се е износил. Завърти я на 180 градуса или я смени с друга и сглабяй по обратния ред, след което няма да имаш проблеми.
Работата е за няма и 5 мин.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Регулиране на бравата има.Бравата се вади цялата отвън чрез болта М6.Вадиш болта избутваш бравата напред(посока фаровете) и я вадиш навън.Като погледнеш във вратата ще видиш,че на едно лостче има завита една бяла пластмасова "глуха" гайка.Трябва малко да я развиеш-така "удължаваш" рамото на лостчето.Зглабяш в обратен ред-пъхаш бравата и я изтегляш назад,слагаш болта и си готов.