Аз малко не по темата, но кьм колегата Веселин, кьт видях джугана се едно видях нашия сьщо1980г дефорсак сьшия цвят.Баща ми я купи чип нова от магазина, и е карана зверски, та карана е и такси от 1989 г до 1996г (7 години такси), та после взе да кара хора от махалата до Димитровград за стока на пазара по два пьти седмично в разтояние на три години,накрая вече почна да го изсрам с нея и си купи един опел,НО НО да не си помислите че това е края, московеца се закара 2000г на дядо ми на село , тои от своя страна взе да ходи за дьрва в гората.Баща ми я подьржаше но от дядо ми такива думи като ремонт не сьм чувал само маслото му сменял всяка година

, даже миналата седмица ми се биише в гьрдите че го извикали в сьседното село да дьрпа някакьв негов партниор на масата

Колата вече няма здраво място, и просто с баща ми и гледаме сеира кога ще спре но този ден няма да е скоро маи като гледам.От три години се каня няко ден лятото да отида да я взема и да сляза с нея долу на плажа, да изкарам лакьтя от джама да пусна филипса и да ги изкьртя всичките сноби, но от друга страна си викам няма гржданска, няма преглед, няма нищо пьк и ме познава половината град после да ме разтягат наляво надясно, но не сьм се отказал. Та колеги малко се проточих ама като го видях ме жегна нещо под сьрцето все едно видях наща реликва,вьрнаха се добрите стари времена в главата ми и ми стана едно гот.